Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő aki csak úgy lefekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc. Egyet értetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 22:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva, szerintem ez így nem igaz, ehhez több részletet is tudni kellene.
2013. febr. 6. 00:05
 32/66 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem a kérdezővel komoly gondok vannak, mert nem tud számolni seXD
2013. febr. 6. 00:05
 33/66 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ez hülyeség. Ez olyan mint az, hogy ha egy nőre azt mondom, hogy ronda akkor biztos féltékeny vagyok rá. Nem. Azt is utálom ha valaki azt mondja nem tudok vezetni, vagy hogy nem vagyok művelt. Tudom, hogy nincs így, de rohadtul fel bír idegesíteni és nem azért mert úgy érzem, hogy igazuk van. Úgyhogy, nem (szerintem), nincs benne logika.
2013. febr. 6. 00:06
 34/66 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer egy barátom azt mondta, hogy egy ideig azzal feküdt le, akivel tudott, de ma már azzal fekszik le, akivel akar.

Én személy szerint azt ítélem el, aki mindenkivel lefekszik válogatás nélkül, sokszor úgy, hogy igazából nem is volt biztos benne, hogy akarta, de hamármérne..

A ribanc szót pedig fenntartom azoknak, akik karriert csinálnak a p*nájukból :-)

Hímnemű egyedekre nincs hasonló kifejezés se, max a f*szkalap passzolhatna, ugyanis az ilyen pasikat rendszerint a bunkósággal, az ilyen lányokat viszont az ostobaságukkal azonosítjuk.

2013. febr. 6. 00:07
 35/66 A kérdező kommentje:
Most neked mi bajod van ?? Miért ne tudnék számolni?
2013. febr. 6. 00:07
 36/66 A kérdező kommentje:
34-es Tökéletesen egyet értek veled:) Ez így bennem még nem fogalmazódott meg de ez nagyon igaz.
2013. febr. 6. 00:10
 37/66 anonim ***** válasza:
ma 00:03: Azt, hogy egyes emberek mit mondanak, azon könnyű átlépni. Hanem az össznépi (vagy szerencsére inkább csak félössznépi) becsmérlés és társadalmi előítélet, bánásmód az egy olyan dolog, ami akár akadályt is jelenthet, meg is keserítheti az életét az illetőnek. Például azzal, hogy elhiszi amit mondanak és ez teljesen leviheti az önértékelését, feleslegesen.
2013. febr. 6. 00:10
 38/66 anonim ***** válasza:
Felteszed a kérdést, hogy egyetértünk e, de ha valaki egyetért azon besértődsz és elmondod mindennek. Ez gáz.... És akkor beszéljünk tiszteletről? LoL. Rád se néznék:S
2013. febr. 6. 00:12
 39/66 anonim ***** válasza:
61%

Arra még mindig nem jött válasz, hogy aki egyetért a fenti kérdéssel, az miért teszi.

Egy komolyabb, kifejtősebb választ úgy hallanék már erről.

Végül is így csak olyan a dolog, mint ha lenne két testvér, az egyik ehetne csokit a másik meg nem. Ha mégis megteszi, akkor pedig megkapná, hogy egy hülye kis gyökér, aki semmi tiszteletet nem érdemel, amiért csokit mer enni. Magyarázatként pedig azt mondanák, hogy azért nem ehet csokit, mert barna a haja és kék a szeme.

2013. febr. 6. 00:20
 40/66 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2013. febr. 6. 00:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!