Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc. Egyet értetek?
"Hímnemű egyedekre nincs hasonló kifejezés se, max a f*szkalap passzolhatna, ugyanis az ilyen pasikat rendszerint a bunkósággal, az ilyen lányokat viszont az ostobaságukkal azonosítjuk."
Miért? Mert nem akar komoly kapcsolatot (még)? Szerintem sok esetben épp ezért inkább okos. :)
"Végül is így csak olyan a dolog, mint ha lenne két testvér, az egyik ehetne csokit a másik meg nem."
Azért mert a férfi kiszolgáltatottabb a szülői bizonyosság terén a nőnél és így kompenzálja.
37- Igen, többnyire feleslegesen, mert ha csak nem büntetik kövezéssel érte, nem nagy jelentősége van.
41- Nem kell magyarázat, nekem amúgy tökmindegy, csak egy szó. Lényegében gonosz, tisztességtelen nőt jelenthet a "leribizők" személyben, aki elbizonytalanítja az apaságot, nem adja meg a férfinek azt, ami neki (a nőnek) természeténél fogva garantált.
Csak nem "bunkót", "szemetet", "disznót" vagy "s e g g fejet" alkalmaznak rá, hanem egy másik kifejezés.
Ha úgy vesszük, kb. az a lényege, mint amikor a nő komoly kapcsolatot akar, a férfi meg csak szexuálisan kihasználja. Csak itt nagyobb a tét is, némileg.
"37- Igen, többnyire feleslegesen, mert ha csak nem büntetik kövezéssel érte, nem nagy jelentősége van. "
Aki mondjuk tipikusan olyan helyen él (mondjuk elmaradott zsákfaluban) ahol állandóan kapja az ívet és mindenki úgy néz rá, mint a véres rongyra, annak van némi jelentősége az életében. De ehhez nem kell faluhelyre se menni. Volt olyan, ahol ezért zártak ki egy társaságból valakit. Most mondhatjuk, hogy örüljön, hogy megszabadult tőlük, de azért lelkileg ez is okozhat sérüléseket.
Vagy ha a szülők ilyenek, a gyerek akár egész életére sérüléseket kaphat. Szerintem ezek nem elhanyagolható dolgok.
Nekem szerencsére nem vastagon ilyen a környezetem, de az igazságérzetemet csak piszkálja, na. De más témáknál is előfordul, hogy így érzek.
"Aki mondjuk tipikusan olyan helyen él (mondjuk elmaradott zsákfaluban) ahol állandóan kapja az ívet és mindenki úgy néz rá, mint a véres rongyra, annak van némi jelentősége az életében."
Egyet tanuljatok meg. Míg nem RAJTATOK múlik ez, hanem mások jóindulatától függ, addig szépenszólva sz*rt se ér. :) Nem akartam így írni.
Faluhelyen? Ismerek olyat, aki szándékosan provokálta a népet! Kb. egy év telt el, és minden fiú őt akarta "feleségnek" (nagyon igényes csaj volt, nagyon igényes szexkapcsolatokkal) és senki nem mert "beszólni" neki. Mellesleg a tisztesség megvolt benne, mert senki fiúját nem nyúlta le soha.
Társaság? Igen, minek az olyan társaság? Jobb megszabadulni időben tőle!
Főleg minek az olyan pasi? Egy életet, vagy bármennyi időt leélni valakivel, akihez hiába vagy hűséges, lelkileg így áll a kérdéshez? Ne nevettess.
Hát azért én meg tudom valamennyire érteni azt a pasit, aki azért nem akar ismerkedni mert biztosra veszi,hogy a nő akit kinézett disco Wc-kben szopkod farkakat és hasonlók...
Abban igazad van, hogy tényleg nem kéne olyan pasi aki viszont egyáltalán nem veszi a fáradságot, hogy kiderítse, hogy igazak-e a pletykák.
"hogy a nő akit kinézett disco Wc-kben szopkod farkakat és hasonlók..."
Ez tényleg gáz, annak ellenére, hogy a fiúk is szíves-örömest nyalnak bárhol, bármikor. De azért gáz, mert nem hiszem, hogy olyan nagy örömére, kielégülésére szolgálna a lánynak, esetleg félrészegen hanyagságból megteszi, mert nincs jobb dolga.
Én igényes szexkapcsolatokra céloztam. Nem koszos disco WC-kben egy akármilyen ápolatlan, részeg, csúnya illetővel. De ha ezt hiszi a "pasi", az is az ő hiányossága, hogy látatlanban elhisz effélét, nem pedig az illetékesnél "jár" utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!