Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc. Egyet értetek?
Nem vagyok férfi. És az aszexuális nem ezt jelenti :P
Én nem értek egyet a hipotézissel, sőt!Csak kiváncsi voltam, hogy mennyien vannak ezen az állásponton, mert engem már baromira dühít, hogy egyesek szerint az a nő aki le mer feküdni egy pasival kapcsolat nélkül az le van ribancozva! szomorú :(
Tessék...például a felettem levő "úr"...
És mégis mitől ribanc ? Komolyan én nem is értem, de tényleg.... :/
Ha valakit ribancnak neveznek, az általában annyit jelent, hogy savanyú a szőlő, akár férfi mondja, akár nő.
22/F
A nők is ribancozzák egymást, ami még szomorúbb. Általában a szebb nőket, akikre irigyek.
Különben, ha a nő tényleg nem vágyik "többre" és ez pont abból fakad, hogy független, önálló, akkor el kellene játszania? Tehát, nem "bárki ki tudja használni", mert "mindegy neki, melyik faszi", hanem egyszerűen nincs (még) szüksége komolyabb kapcsolatra.
Szomorú, hogy sokan eljátsszák ezt (a komolyat), hogy ne ribizzék őket. A fiúnak is ártanak vele, ha a lány részéről ez csak egy ideiglenes szexkapcsolat, a fiú viszont halálosan beleszeret. Van ilyen.
A "leribizés" különben abból fakad, hogy azt gondolják, a nő nem köteleződik el, nem lesz hűséges és nem biztosít apaságot a férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!