Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő aki csak úgy lefekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc. Egyet értetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 22:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
80%
te meg hímringyó.
2013. febr. 5. 23:12
 12/66 anonim ***** válasza:
76%
Takarodjál innen te aszexuális Barom.Ne sértegesd a nőket!f.
2013. febr. 5. 23:13
 13/66 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdés. Valakinek már a lila tehén is létezik. Nekem az, hogy "csak úgy" valakivel az már üti a ribancságot akkor is, ha csak egy faszról beszélünk. Másnak létezik a lila tehén és azt mondja ez nem ribancság. Ez csak is nézőpont kérdése.
2013. febr. 5. 23:14
 14/66 A kérdező kommentje:

Nem vagyok férfi. És az aszexuális nem ezt jelenti :P

Én nem értek egyet a hipotézissel, sőt!Csak kiváncsi voltam, hogy mennyien vannak ezen az állásponton, mert engem már baromira dühít, hogy egyesek szerint az a nő aki le mer feküdni egy pasival kapcsolat nélkül az le van ribancozva! szomorú :(

2013. febr. 5. 23:21
 15/66 A kérdező kommentje:

Tessék...például a felettem levő "úr"...

És mégis mitől ribanc ? Komolyan én nem is értem, de tényleg.... :/

2013. febr. 5. 23:22
 16/66 A kérdező kommentje:
Egyébként nyilvánvalóan a "csak úgy" nem azt takarja, hogy meglátok az utcán egy pasit, kézen fogom és felviszem magamhoz. De egyébként még ettől se kéne leribancozni!
2013. febr. 5. 23:23
 17/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit ribancnak neveznek, az általában annyit jelent, hogy savanyú a szőlő, akár férfi mondja, akár nő.

22/F

2013. febr. 5. 23:37
 18/66 anonim ***** válasza:
100%

A nők is ribancozzák egymást, ami még szomorúbb. Általában a szebb nőket, akikre irigyek.

Különben, ha a nő tényleg nem vágyik "többre" és ez pont abból fakad, hogy független, önálló, akkor el kellene játszania? Tehát, nem "bárki ki tudja használni", mert "mindegy neki, melyik faszi", hanem egyszerűen nincs (még) szüksége komolyabb kapcsolatra.

Szomorú, hogy sokan eljátsszák ezt (a komolyat), hogy ne ribizzék őket. A fiúnak is ártanak vele, ha a lány részéről ez csak egy ideiglenes szexkapcsolat, a fiú viszont halálosan beleszeret. Van ilyen.

A "leribizés" különben abból fakad, hogy azt gondolják, a nő nem köteleződik el, nem lesz hűséges és nem biztosít apaságot a férfinek.

2013. febr. 5. 23:42
 19/66 anonim ***** válasza:
0%
Szememben az vagy és ez ellen csak lehülyézni tudsz. Te sarad, hogy mit cselekszel hát tedd. Nem eltiltják mint pl én. Ha ez vagy akkor csináld, de akkor se foglak érte tisztelni. Mindenkinek van saját nézőpontja és ebbe törődj bele! Kefélj nyugodtan.
2013. febr. 5. 23:45
 20/66 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy tisztelj. Kölcsönös részemről is ne aggódj ;)
2013. febr. 5. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!