Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc.
Egyet értetek?
21/66 A kérdező kommentje:
Egyébként ez meg totál hülyeség ha belegondolok. Miért is kéne EZÉRT tisztelni?? Nehogy már EZ legyen az a mérvadó dolog ami miatt az emberek tisztelnek vagy sem. Röhej...
Engem is érdekel, ki miért vélekedik így. Miért gondolja úgy, hogy valakinek van születési előjoga valamihez, másnak meg nincs. Nincs egy szemernyi igazságérzetük, empátiájuk? Vagy egyszerűen csak félnek?
Akár így, akár úgy, szánalmasak. Nem, nem szimplán hülyék, hanem egyenesen szánnivalóan ostobák. Ők azok, akik valóban nem érdemelnek egy cseppnyi tiszteletet sem, mert nincs miért.
2013. febr. 5. 23:52
Röhej vagy sem, de én nem tisztellek érte:D és lesz@rom mit gondolsz. Tedd ezt te is;)
2013. febr. 5. 23:53
24/66 A kérdező kommentje:
Ne hogy azt hidd, hogy izgatsz :) Nyilvánvalóan az unalmas lúzerek életét éled. Csak így tovább. Hajrá!:)
Magát minősíti az a nő, akinek az önérzete ezen múlik. Ha az is számít neki, hogy "leribizik", nem is méltó rá, hogy egy szálat is tisztelje bárki.
Tehát summa summárum: a férfi inkább a saját kiszolgáltatottságát mutatja ezzel számomra, ha pedig a nő nem foglalkozik vele, azzal egyfajta függetlenséget bizonyít; ha igen, akkor meg is érdemli.
Ezért paradoxon, miért várná el a nő, hogy "ne ribizzék", ha úgysincs súlya egy normális nő számára az ilyen butaságoknak?
2013. febr. 5. 23:57
ma 23:52 szimplán ugyanazt érzem ellenkező esetben. Amennyire szidkozódik valaki annyira én is, gyenge elméjű.
2013. febr. 5. 23:58
Egyetlen esetben érthető számomra, ha maga a férfi is egyfajta "szent" életet él, meggyőződésből és ezt viszont várná el, de úgy is az ő szubjektív magánvéleménye, kiről mit gondol. Keressen magához valót.
2013. febr. 5. 23:58
28/66 A kérdező kommentje:
26-os ekkora butaságot is ritkán hall az ember. Tehát mindegy kivel fekszem le, ha leribancoznak és nem veszek róla tudomást akkor nem vagyok, de ha dühít, hogy mocskolódnak és szapulnak akkor az vagyok ?:) Hol ebben a logika?
Van ebben logika, amit legutóbb írtál, kérdező. Gyakorlatilag az a legfontosabb, hogy te "ki vagy" önmagad számára. Ha foglalkoztat, akkor rettegsz tőle, annak érzed magad, betegesen védekezel, vagy így, vagy úgy. Ha nem számít, azt megérzik az emberek is, és öntudatlan tiszteletet válthat ki, nem tudatos tiszteletet, hanem olyat, amit befolyásolni sem tud az illető. Mert érzi, hogy szélmalomharc "ellened" küzdenie e téren, csak az energiáját pazarolja, ha szid, becsmérel.
2013. febr. 6. 00:03
tegnap 23:58: Bocs, de én nem szitkozódom, hanem ténymegállapítok.
2013. febr. 6. 00:04
Kapcsolódó kérdések: