Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki csak úgy lefekszik egy pasival az ribanc. Egyet értetek?
ma 01:03:
Más f@szával könnyű verni a csalánt. Nem azért írom, engem se bántott soha senki, nem saját sérelmek beszélnek belőlem. Csak valahogy el tudom képzelni, milyen az a megbélyegzés. Ha hiszed, ha nem, nem olyan könnyű azt félvállról venni.
Jaj. :D
"Erdekes kerdes.. en szemely szerint csak olyannal tudok lefekudni aki irant erzek valamit."
Akkor te biztos masztizni se szoktál. :)
"Nekem nem eleg az pusztan hogy jol nez ki. Volt is egy ilyen srac akivl tobbszor osszejartam addig amig nem lett rendes kapcsolatom massal. Szerelmes nevoltam mert tudtam h o nem viszonozna"
Ezt gyakran megfigyeltem lányoknál. "Szerelem" alatt azt értik, hogy a fiú szereti-e őket, garantálja-e a komoly kapcsolatot. Ha ez fennáll, akkor viszont elég, ha nekik simán "tetszik" a srác, és "nedvesednek" tőle. Persze, nem lehet ezt ilyen mereven elválasztani, kötődés később is alakulhat.
"de baratsagnal megis tobbet ereztem nala. Sztem azok az igazribik akik telleg fuvel-faval lefekszenek raadasul ingyen.."
Szóval aki pénzért, az nem ribi, aki ingyen, élvezetből, az az. :P
"meg a prostikat is tobbre tartom mer ok pl. nem hajtanak arra h rahajtsanak masok pasijara hisz ok penzert csinaljak."
A prostikat, akik árulják a testüket, többre tartod egy olyan nőnél, aki nem eladja magát, hanem tegyük fel az élvezet miatt szexel?
Fogadom, hogy te az a típus vagy, aki eladja a testét egy komoly kapcsolatért. Szó szerint eladja, "használatra". :))
"De a ribik viszont barmikor ravetnek magukat masok pasijara csak h meglegyen az elvezet."
Itt már összemosol dolgokat. A szexkapcsolatokat kedvelő nők nem feltétlen csinálják fűvel-fával. Sőt, ő közülük ismerem a legfinnyásabbakat. Mások pasijára se feltétlenül hajtanak rá.
Viszont ott a pasi is hibás, mert azt viszik, akit lehet- tudod.
"Am mien erdekes hogyha no mondja nore. Mer ugye vannak akik megvalogatjak kivel fekszenek ossze es nem holmi jott mentel."
Aki "akárkivel" összefekszik, az simán igénytelen. Komoly kapcsolat párti nőben is lehet ilyen, nem is kevés. Csak annyihoz ragaszkodik, hogy egyetlen illetőt fogjon meg, nem baj, ha nem tetszik annyira, ha belül is csapnivaló, stb.
"Sok filmbe es sorozatba senkinek se jut eszebe kinyomni a filmet h jajj mekkora ribi a foszereplo h osszefekszik masokkal is. Pl. Szex es new york de van meg kismillio amcsi romantikus film ahol erdekes modon senkinek sem tunnek fel ezek a dolgok..."
Nekem se szerencsére, sose nézek ilyen baromságokat. Látom, te igen. :)
"Nőknél nagyon ritka aki csak szexet akar, előbb utóbb párkapcsolatot szeretnének ebből. Ha lefekszik bárkivel is az ő dolga. De mondom én ebben, nem hiszek a szex kapcsolatban. Nagyrészt a nő az aki titkon végig abban reménykedik több lesz belőle, vagy egy idő után el is várja, ha a férfi mégse lép ebbe az irányba, elkezdi egy idő után ribancnak érezni magát, és megszünteti a szexkapcsolatot."
Te csak ezt hiszed. Nagyon sok nő észrevétlenül lavírozik egyik szexkapcsolatból a másikba, a fiú halálosan beleszeret, aztán amikor el akarja venni, komolyra akarja fordítani, a lány szépen "lelép". Ez persze nem korrekt dolog.
Másik válaszoló, hiába teszitek el az olyan nő telefonszámát. Ezt nem szokták érteni, attól, hogy a Pistikének csini alakja, babapofija, meg kerek, kemény segge volt, továbbá profin nyalt, és a csaj így lefeküdt vele, a Józsikával, aki egy orál terén ügyetlen, elhízott, mackós, ápolatlan, hisztérikus fazon, nem feltétlen fog. :)
53. Látszik, hogy férfi vagy ... -.-'
Már miért kezdenénk magunkat ribancnak érezni ??? pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!