Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, a barátommal szeretnénk lefeküdni, egy problémám van, hogy ott lent ciki ha szőrös? Vagy inkább szedjem le? De a borotvától hamar visszanő, és erősebb lesz:/
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:52
11/18 anonim válasza:
Nem ciki. Én azt szeretem, ha szőrös. :)
12/18 anonim válasza:
én nekem (edzés miatt) nem kényelmes a szörös, amikor már zavar, leszedem borotvával, aztân 1-2 nap múlva már lesz akkora, hogy már lejön epilátorral, de nem fáj nagyon, és akkor majdnem 2 hétig sima
ez nekem bejött, és így nem vészes ha leborotválod :)
én a helyedben leszedném
13/18 anonim válasza:
mit sportolsz, ha nem tul indiszkrét a kérdésem? :)
14/18 anonim válasza:
alul borotváld le, az ölednél pedig vágd rövidre, ha nem szeretnéd teljesen leszedni
15/18 anonim válasza:
öttusázom, amiben van úszás is, aminél zavaró tud lenni, de vívás közben se kényelmes
16/18 anonim válasza:
És ha a pasidnak a szőrös tetszik? Mert egyre többen részesítik előnyben a természetességet. 17/F
17/18 anonim válasza:
a pasimnak mindenhogy tetszik
de ha zavarná, hogy leszedem, szólna
és nem zavarja, ö is mindig rövidre vágja, pedig nem kértem rá
18/18 anonim válasza:
A barátod úgyis szól, vagy ha nem, akkor célozgathatsz rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!