Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha még nem láttam puncit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha még nem láttam puncit élőben?

Figyelt kérdés

Csak gyerekként láttam egy lányét de ő is olyan kicsi volt mint én.

Huszas éveim elején járok.

Haverokkal iszogatás közben szóba jött a szex téma. Egyik tapasztalt haverom mesélt arról hogy már hányszor történt meg az nála hogy elszakadt a gumi. Egy másik haverom kommentálta hogy ő amúgy mindig húz gumit. Ezután ki-ki elmondta a saját sztoriját én meg csak hallgattam és lestem :S

2013. jan. 21. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
-.-
2013. jan. 21. 18:33
 2/15 anonim ***** válasza:

hát ööö....xD

nem:D

2013. jan. 21. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Ne nézni akard a puncit. És a nő többi részével mi van???
2013. jan. 21. 18:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Rosszul állsz a dolgokhoz. Inkább élőbe ne láss, mint holtában! ;)
2013. jan. 21. 18:50
 5/15 anonim ***** válasza:

Nosza, szedj fel egy puncit. :) Ha én megint városban élnék, és lenne hol csajozni, ott folytatnám, ahol abbahagytam. ;)

Amúgy nem ciki. Csak már viszket a fa szod, magyarán. :D Úgyhogy inkább nem jó. Én is régen voltam már szűzoltó, mostanában megdugnék minden faodút, ha meglátok . :D (Na, azért fűvel fával nem! :D )

Hagyd a pi csába versenyszellemet. A hatalom fentről manipulálja a népet a médián át, és évtizedről évtizedre egyre inkább megosztja, egymással szembeállítja, egymástól eltávolítja az embereket!

Nekem még nem jött össze, ne hibáztasd magad és ne érezd cikinek.

Azonban örülj, hogy van kikkel összejárnod, talán van is kit vadászni lakhelyeden. Pl. ha városban élsz, nem úgy, mint én... Nosza, ismerkedj csajokkal! Az első barátzónába rak? ÉÉÉÉS??? Gyerünk, legyél nyitott mind több emberre! Fiókkal haverkodj, csajokkal is ismerkedj, de ne fixáld le, h melyik csajtól mi akarsz ,csak add önamgad, ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj. :)

Tizedikra, vagy huszadikra kölcsönös lesz a vonzalom. Avagy ne feledkezz el a korábbi ismerettségeidről se, főleg lányok esetén. :) Lehet, h akivel először "haverkodtál", az fog rád bukni, vagy akivel ötödjére... tán' azért, mert látja, hogy milyen nyitott vagy, szóba állnak veled a nők. :)

De éreztesd is, hogy csíped a búrájukat, és hogy megdöntenéd őket, de csak finoman éreztesd, ne rámenősen!! Udvarias, őszinte legyél, de őszintén laza. :) És hallgasd meg a nőket, oldd őket humorral, nagyon szeretik ezeket. :) Aztán majd veled a csiklójukat fogják szeretni még nagyon. ;) Olyannyira, h azt se bánják, ha feldugod nekik a mobilodat, aztán viheted a "zsákmányt" mutatni a haverodnak: ő az én puncim. :) ;)

Persze nem arra buzdítalak, h csapodár legyél! Ha lett egy csajod, állapodj meg nála... bár ha kalandozni akarsz... a te felelősséged...

2013. jan. 21. 19:01
 6/15 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát ha lány vagy, akkor az.

Fiúként nem annyira.

"Egyik tapasztalt haverom mesélt arról hogy már hányszor történt meg az nála hogy elszakadt a gumi."

Mindenki azt mond, amit akar. :-D

Mondjad te is...

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

- Doktor úr, a barátaim mind órák hosszat tartó szexről mesélnek, meg azt mondják, hogy egy este négyszer-ötször is... Tudna valamit tanácsolni?

- Természetesen. Mondja maga is!

2013. jan. 21. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Na ezt elírtam xD

"NEKED még nem jött össze, ne hibáztasd magad és ne érezd cikinek." - így szerettem volna írni.

2013. jan. 21. 19:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Falusi vagyok itt nincsenek lehetőségek.
2013. jan. 21. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez az akadály számomra is... pici településen élek... :S

Akkor ez van...

2013. jan. 22. 20:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Vigasztaljon, h tévedtél. Náladnál hamarabb senki nem látott még puncit, ráadásul belülről. (Csak ugyanolyan korán látott más is belülről, ha nem is élesen.)
2013. jan. 23. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!