Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, a barátommal szeretnénk lefeküdni, egy problémám van, hogy ott lent ciki ha szőrös? Vagy inkább szedjem le? De a borotvától hamar visszanő, és erősebb lesz:/
Ma abszolút a szőrtelenítés a trend, úgyhogy ha itt kérdezősködsz, biztosra veheted, hogy a válaszok döntő többsége arról fog szólni, hogy CSUPASZRA!, vagy csak egy csíkot, esetleg háromszöget hagyj.
Mindazonáltal 15 évesen még lehet, hogy nincs olyan erős és sűrű szőröd, hogy érdemes lenne már most borotvával nekiesni a bikinivonalon kívül. Amellett lehet, elég csak rövidre trimmelni.
Amúgy korábban én is feltétlen szőrellenes voltam, de ma már annyira mindenki szőrtelenít 14-től 60-ig, hogy lassan megint az lesz az erotikus, különleges, ha valakinek szőrös. Pláne, ha tinikről van szó, nekik olyan szexin áll a frissen kinőtt, hamvas, eredeti fanszőr.
#7 össze folyt a nyál a számban xD :DDD
amúgy nekem tetszik ha enyhén szőrös de nem dzsumbujban hanem rövidre vágva :D
vagy pedig igen, kopaszon :):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!