Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket az zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket az zavarna ha egy lány fociz, kézizik, gördeszkázik?

Figyelt kérdés
Az osztályunkban már mindenki jár valakivel csak én nem és az LB azt mondja, hogy azért mert túl sportos vagyok.

2013. jan. 22. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a múltkor láttam egy gördeszkás lányt...Gyönyörű volt, jó alakja volt, szép bőre, szép szeme és egyszerűen csak meredten bámultam annyira tetszett, szép kis formás lányzó volt szép szőke göndör hajjal...
2013. jan. 22. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Szeretem,ha egy lánynak van élete is.A sport amúgy se egy rosz dolog.Legalább kemény a feneked.
2013. jan. 22. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:

H*lyeség.Nekem ez nagyon is tetszik.

17/F

2013. jan. 22. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:

LB?

Engem nem zavart, gimis éveim alatt pont egy focistába voltam beleesve... olyan kerek feneke volt, hogy azóta se láttam ahhoz foghatót :)

2013. jan. 22. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a sportos lányok. Az osztályunkban 10-ből 9 lánylény attól besz@rik, ha egy labdát gurítasz feléjük.
2013. jan. 22. 22:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a jobb lábamban elszakadt a keresztszalagom és a műtét utáni heg nagyon ronda és azt mondják a barátnőim, hogy ezzel is romlott az esélyem a fiúknál, és egyedül fogok megöregedni.
2013. jan. 22. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ez lenne az oka, hogy nem lesz pasid...

Szerintem csak irigykednek rád.

2013. jan. 22. 23:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Merrefelé is laksz? :DD Én is imádom a sportokat! :)

20f

2013. jan. 22. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
hülyeség. Egyáltalán, hány éves vagy?
2013. jan. 22. 23:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért zavarna? Dehogy is, pláne hogy ezeket a sportokat én is szeretem, de ha nem szeretném akkor se.
2013. jan. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!