Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a rivalizálóm oltogat a lány előtt mit tegyek?
Figyelt kérdés
A srác egy évvel idősebb. Tudom, hogy majd fog oltogatni a kiszemelt lány előtt.
Mit tegyek akkor?
2013. jan. 22. 18:55
2/9 anonim válasza:
Olts vissza,hogy attól még,hogy csaj előtt van és oltogat nem lesz menőbb gyerek
3/9 anonim válasza:
Tanulj meg magyarul rendesen...
Az elég égő, mikor valami "menő beszóláson" erőlködsz, és nem tudsz kinyögni egy értelmes tőmondatot.
Ahogy a fogalmazási készséged elnézem: szerintem verd össze! Legfeljebb erős lehetsz.... okos nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolkozok beszóláson, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy ilyen helyzetben mi a tehendő?
2013. jan. 22. 19:06
5/9 anonim válasza:
Ilyen helyzetben a barátnődnek kéne lépni és leállítani azt amelyikötök kakaskodik a másikával..
Neked meg nem szabad felvenni a kesztyűt..
6/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Semmi teendőd, esetleg szólj vissza.
Az én páromat is fikázták már az ellenségei előttem, próbálták, mint férfit lecsökketeni a szememben, csak én szeretem, és nem érdekel, mit mondanak az irigyei.
Ha valakit vinni lehet, azt vigyék is...
Ez fiúba és lányba is igaz.
7/9 anonim válasza:
Forgasd a szemeidet, amikor oltogatni kezd, vagy ha támad egy jó ötleted, akkor nyugodtan visszavághatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!