Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lány visszahúzódóbb?
Figyelt kérdés
pl.: mi lányok gyakran ha meglátunk egy heves természetű férfit elgondolkozunk rajta h milyen lenne megszelídíteni
Ti nem szoktátok ezt érezni csak fordítva? Hogy ha megláttok egy szelíd lányt milyen lenne megvadítani magatok mellett?
2013. jan. 22. 14:44
1/6 anonim válasza:
Nem zavar és nem gondolkodom ilyeneken, nem szeretem, ha valaki vad.
2/6 anonim válasza:
Rafinált észjárása van a kérdezőnek...
3/6 anonim válasza:
Nem.
A szelíd lányokat szeretem.Ezért nem változtatnám meg.Nem is akarnám.
Szexben lehetne vad :D
4/6 A kérdező kommentje:
kérdezték privbe páran, hogy hány éves vagyok
22
és csak azért tettem fel a kérdést, mert egész nap betegen fekszem és a szobatársaimmal erről vitáztunk, hogy vajon egy férfi mit keres egy nőben és mi mit keresünk a férfiakban
2013. jan. 22. 15:51
5/6 anonim válasza:
nem mert elég unalmasak egyhangúak sorry :)
6/6 anonim válasza:
Én eljátszottam ezzel a gondolattal nemrég és egy addig kedves, aranyos szolid lányból előcsalogattam az állatot, elég volt csak elhívni randizni és akkora kőbunkó lett egy pillanat alatt, hogy azóta még beszélni sem vagyok hajlandó vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!