Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, hogy 14 évesen nem csókolóztam még?
Figyelt kérdés
Ismerek olyat, akinek már 12 évesen meg volt az első... Az gáz, hogy én még nem csókolóztam?2013. jan. 23. 14:45
2/5 anonim válasza:
Nem, nem ciki.
Én 22 voltam.
Ne azért csókolózz mert mások ezt teszik! Nem normálisak egyesek! Ilyen korba még tanulni kell nem ilyenekkel foglalkozni.
4/5 anonim válasza:
Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részről? :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi az infót.:) azt hiszem nem ciki, már nem tűnik annak, és várni fogom majd a megfelelő embert, mindegy mikor lesz, a lényeg, hogy attól kapjam, akit igazán szeretek, ne csak azért mert már "ideje lenne". :)
2013. jan. 24. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!