Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

Ciki az, hogy nem járok bulizni, (nem iszom alkoholt, nem cigizek) nem járok kirívó ruhákban, nem verekedek nem nagyon beszélek csúnyán és kicsit vissza húzodó vagyok?

13/f

2013. jan. 22. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

13 ÉVESEN?? Te jóember, ez lenne az ALAP dolog! de tényleg :)

Csak így tovább :)

2013. jan. 22. 22:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örülj neki hogy ilyen vagy. Állítólag a lányok ilyen srácokat keresnek, de ez nem jogerős.
2013. jan. 22. 22:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden 13 évesnek ilyennek kellene lennie talán..
2013. jan. 22. 22:08
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy az osztály b.zija?

Nem gáz. Eddig kb 250 osztálytársam volt, nagyjából minden 10. fiú ilyen. Ne zavartasd magad.

2013. jan. 22. 22:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, dehogyis, ez tök normális, még legalább 5 évet várj ezekkel, lécci! :)
2013. jan. 22. 22:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem iszom alkohol és nem cigizek. Járok szórakozni, de megválogatom, hogy hová. Ja, csúnyán sem beszélek!

A visszahúzódásról leszoktam, de 13 évesen én is ilyen voltam. Most meg válogathatnék a lányok között, ha nem lenne párom.

2013. jan. 23. 00:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te se tartod annak. Engem az olyan csíragyerekek szívattak szét, mint akikről te írsz, hát egy életre megutáltam a fajtájukat. Csak ajánlani tudom, hogy maradj önmagad! :)
2013. jan. 23. 11:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki!

Én pl. csak egy-két ilyen srácot ismerek, de ők nagyon kedvesek és rendesek! Ha ilyen maradsz, nem lesz problémád az udvarlással! :)

14/L

2013. jan. 26. 11:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, nagyon is példás :)

Ha piszkálnak emiatt, sz*rj a fejükre, :D Okos ráhagy, szamár pedig részegen fetreng :D

Mikor rájönnek, hogy hoppá, kéne tanulni, hogy vigyem valamire, az agysejtjeik nagyon fognak hiányozni....

üdv: egy női testbe zárt giliszta

2013. jan. 26. 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen ok! Komolyan jó lenne ha mindenki ilyen lenne. Nekem kbl. 7 olyan osztálytársam van aki cigizik iszik és már több fa.szt fogtak mint kilincset fiúk is lányok is vegyesen. Te full okés vagy csak ne legyél annyira visszahúzódó. Vedd kicsit lazábbra a figurát, de ne cigizz. Csak annyira h tudj ellazulni ha kell... ;) :)) csak így tovább!
2013. jan. 27. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!