Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki?
Ciki az, hogy nem járok bulizni, (nem iszom alkoholt, nem cigizek) nem járok kirívó ruhákban, nem verekedek nem nagyon beszélek csúnyán és kicsit vissza húzodó vagyok?
13/f
13 ÉVESEN?? Te jóember, ez lenne az ALAP dolog! de tényleg :)
Csak így tovább :)
Te vagy az osztály b.zija?
Nem gáz. Eddig kb 250 osztálytársam volt, nagyjából minden 10. fiú ilyen. Ne zavartasd magad.
Én sem iszom alkohol és nem cigizek. Járok szórakozni, de megválogatom, hogy hová. Ja, csúnyán sem beszélek!
A visszahúzódásról leszoktam, de 13 évesen én is ilyen voltam. Most meg válogathatnék a lányok között, ha nem lenne párom.
Egyáltalán nem ciki!
Én pl. csak egy-két ilyen srácot ismerek, de ők nagyon kedvesek és rendesek! Ha ilyen maradsz, nem lesz problémád az udvarlással! :)
14/L
Nem ciki, nagyon is példás :)
Ha piszkálnak emiatt, sz*rj a fejükre, :D Okos ráhagy, szamár pedig részegen fetreng :D
Mikor rájönnek, hogy hoppá, kéne tanulni, hogy vigyem valamire, az agysejtjeik nagyon fognak hiányozni....
üdv: egy női testbe zárt giliszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!