Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha egyedül megyek el egy szórakozó helyre, mert a barátaimnak nincs kedvük kimozdulni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Miért lenne ciki?

Én is úgy mennék már :S Nem is voltam lassan 1 éve.

2013. jan. 19. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Maga a Világvége...
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is elment egyedül, hozzácsapódott egy társasághoz, táncolt ezzel is azzal is, és úgy jött ki, hogy lett egy halom haverja.:D
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így mentem pár hete, végül megismertem pár embert :D

Nem olyan gáz, mint hinnéd.

2013. jan. 19. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már nagyon rég óta ki akarom próbálni amúgy:D

Szerintem se lehet rossz, könnyebben tudsz ismerkedni másokkal.

2013. jan. 19. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, és ilyenkor tényleg tök könnyen lehet akár új haverokat is szerezni!
2013. jan. 19. 16:23
 7/8 SeoToX ***** válasza:
100%
Nem ciki, bár ha én elmegyek egyedül bulizni, akkor sosincs olyan hogy ne fussak össze valami ismerőssel:D Meg persze barátokat is szerezhetsz.
2013. jan. 19. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz:)

Én pl. ma úgy megyek bulizni, hogy kb. 2 embert ismerek a társaságból.. :D de legalább megismerek néhány új arcot. :)

17/L

2013. jan. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!