Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egyedül megyek el egy szórakozó helyre, mert a barátaimnak nincs kedvük kimozdulni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 16:13
1/8 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Én is úgy mennék már :S Nem is voltam lassan 1 éve.
3/8 anonim válasza:
Barátnőm is elment egyedül, hozzácsapódott egy társasághoz, táncolt ezzel is azzal is, és úgy jött ki, hogy lett egy halom haverja.:D
4/8 anonim válasza:
Én is így mentem pár hete, végül megismertem pár embert :D
Nem olyan gáz, mint hinnéd.
5/8 anonim válasza:
Ezt már nagyon rég óta ki akarom próbálni amúgy:D
Szerintem se lehet rossz, könnyebben tudsz ismerkedni másokkal.
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, és ilyenkor tényleg tök könnyen lehet akár új haverokat is szerezni!
7/8 SeoToX válasza:
Nem ciki, bár ha én elmegyek egyedül bulizni, akkor sosincs olyan hogy ne fussak össze valami ismerőssel:D Meg persze barátokat is szerezhetsz.
8/8 anonim válasza:
Nem gáz:)
Én pl. ma úgy megyek bulizni, hogy kb. 2 embert ismerek a társaságból.. :D de legalább megismerek néhány új arcot. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!