Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha csók helyett csak egy szájrapuszi sikeredik?
Figyelt kérdés
A fiú 15,én 14 ő se járt még senkivel,én se.Mi se járunk még együtt,csak szeretném megcsókolni h kicsit tudtára adjam a dolgokat,h tetszik nekem.Csak nemigazán tudom hogy hogy kell,meg nem is akarom letámadni.
Tudom,hogy "kicsit" fura helyzetnek tűnik,és az is épp ezért nem akarom most leírni a részleteket.
Ezeket is csak azért írtam mert gondolom így jobban tudtok segíteni.
2013. jan. 18. 18:00
1/7 anonim válasza:
Szóval most mit kérdezel? Hogyan csókold meg?
2/7 A kérdező kommentje:
azt hogy ciki e ha a klasszikus ezerszer hallott nyelves csók helyett inkább csak egy szájrapuszi sikeredik?
2013. jan. 18. 18:08
3/7 anonim válasza:
Ja, akkor hülye a kérdésed.
Olyan nincs, hogy sikeredik... rajtad múlik, hogy továbbmész-e a szájrapuszinál.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi;)))
2013. jan. 18. 18:13
6/7 anonim válasza:
Minden rajtad múlik.És a srácon hogy, akarja-e?Szerintem a legközelebbi találkozásotoknál mond meg neki hogy mit érzel és akkor talán sikerül a dolog!!Sok sikert!!!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi:))
2013. jan. 21. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!