Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapelőtt a barátomnál aludtam és kicsusszant? Nagyon ciki?
Amikor a barátomnál aludtam véletlen pukiztam előtte de nem akartam véletlen volt.
nem szolt érte csak mint aki nem vette észre.
rosszul éreztem magam utánna. de nem volt szándékos.
emiatt kiábrándulhat belölem ?
Bakker!
A nők is pukiznak? Nyugtassatok meg, hogy nem!
Már miért ábrándult volna ki? Ugyanolyan ember vagy te is, mint ő. Ez természetes dolog, lehet, hogy a kapcsolat elején egy kicsit ciki, de később már nem lesz "akkora" probléma
Neked annyi! De ha elterjeszti rólad, akkor soha nem is lesz többet pasid!
Egyébként azért felnőtt és/vagy felvilágosult emberek tudják, hogy a test biológiai működésének ez része és bár igyekszünk diszkréten megoldani a dolgot, előfordulnak ilyen 'balesetek'. Ilyenkor jobb kommentálni, mint kínosan hallgatni: "Bocsi!", "Hupsz!", stb., mert akkor elmosolyogjátok és nem marad benned kétség és nem jössz ide ilyen idétlenségeket kérdezni ...
köszönöm a válaszokat.
az a baj hogy őt pasi létére nem hallottam még egyszer sem
mert legalább kölcsönös lenne :D
Ha legközelebb pukizol,rögtön mondd,hogy "hapci".
Erre ő reflexből: "egészségedre".
Ezen kár agyalnod,ő is szokott.Lehet,hogy legközelebb ő ereszt el egy galambot.
közel a világ vége...ez már a legaljának a legalja amikor a lányok azért írnak a gyakorira mert Finganak
véglény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!