Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kapok már végre választ az Univerzum Nagy Kérdésére?
ami a következő:
Miért dughatnak a 15-16 évesek? Ha én megkérdezem, hogy 21 évesen miért voltam még szüz, akkor azzal jöttek, hogy gyerekes vagyok, és azért. A 15 évesek nem gyerekesek tán?
Ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy figyi azért nem szexel veled senki, mert nem nézel ki jól, ehyelett jöttek a hülyeségekkel, a megfoghatatlan magyarázatokkal.
Vegyük már észre, aki jól néz ki az dug. Ez mindenhol igy van. És gondolkodás ebben nem játszik közre. Ha egy begyepesedett kocka vagy, de jol nézel ki, ugyis lesznek csajok, akik addig nyaggatnak mig legalább le nem szippantanak.
Ja kérdező, szóval nálad is eljutottunk odáig, hogy bár semmit nem tudsz cserébe nyújtani, azért a fullos kellene. Mert az àtlagos, az már csak maradék - egy ennyire felszìnes ember meg véletlenül sem fog kelleni normális nőnek.
Egyébkènt, engem elég fullos nőnek tartanak... ès nem, nem én vélem így, de ez jön vissza a napi szinten kapott usmerkedős üzenezekből, abból, hogy màr a fél munkahelyem bepróbálkozott náam és állandóan leszólítanak az utcán. Azt hiszem, ez jelenthet valamit...
Na, a barátomnak nemhogy kockahasa nincs (ami amúgy alapból nem jön be), hanem mackós és pocakos. Konkrétan megtiltottam neki, hogy eddzen, mert így találom szexinek.
Hogy jóképű-e? Mikor először làttam, bem tartottam annak, teljesen közömbös volt.Én a barna hajú/szemű pasikra buktam mindig, ò szőke és kékszemű...
De megismertem, és ez elég volt, nem is kellene más. Szeretem. Màsok meg csodálkoznak, miért nem egy fullos, gazdag Don Juant vàlasztottam.
Hozzàteszem , ő sosem rinyált, hogy senkinek nemkell, pedig előtten 1,5 évug nem volt barátnője.
1,5 évig nem is szexelt senkivel?
ha mackós akkor az azt is jelenti, hogy erős. Ha erötlen, gyenge, akkor tuti, hogy nem tetszene neked. Ugyhogy most mindegy, hogy valaki kockás hassal erös, vagy alapból+zsirral. Nekem azért kellene edzenem, hogy valami kis eröm legyen meg nézzek ki valahogy.
A barátnőm szerint a mackós pasi puhább, szexben kényelmesebb, odaadóbb, aranyos nagy macika. Jobb vele a lovagló póz, mert nem szúr a csontja. :P Erőt sose emleget.
De sok vékonyka srácnak is van barátnője, őket meg csininek tartják.
Attól h nem vagy erős, nincs kocka hasad, nem vagy a szőke herceg fehér lovon, attól még lehet bnőd, de ha rágörcsölsz arra h a 15/16 évesek már szexelnek te meg még nem szexeltél akk kb itt a vége. Szerintem nem gyerekes. Nem előírás h 18éves korodig el kell veszítened. Egyébként amikor legelőször láttam barátomat nem tetszett és a mai napig sem tom h én miért tetszek neki, pedig nem vok egy szépség és vékony sem vok (171/83) Engem nem érdekel h erős e, mert utálom ha emelgetnek, nem is engedem neki. Nincs kockahasa, nem egy fullos csávó... (183/86) És? Nekem így tetszik, így szeretem. Ráadásul 1 évvel fiatalabb is, amit én speciel leszarok... Mindenki megtalálja a párját.
Van egy barátnőm, aki igen csak bányarém és neki is van pasija. A csávó macis testalkatú, nem vmi magas és ő is csúnyácska. De egymásra találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!