Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kapok már végre választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kapok már végre választ az Univerzum Nagy Kérdésére?

Figyelt kérdés

ami a következő:

Miért dughatnak a 15-16 évesek? Ha én megkérdezem, hogy 21 évesen miért voltam még szüz, akkor azzal jöttek, hogy gyerekes vagyok, és azért. A 15 évesek nem gyerekesek tán?

Ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy figyi azért nem szexel veled senki, mert nem nézel ki jól, ehyelett jöttek a hülyeségekkel, a megfoghatatlan magyarázatokkal.

Vegyük már észre, aki jól néz ki az dug. Ez mindenhol igy van. És gondolkodás ebben nem játszik közre. Ha egy begyepesedett kocka vagy, de jol nézel ki, ugyis lesznek csajok, akik addig nyaggatnak mig legalább le nem szippantanak.

2013. jan. 29. 00:17
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Amikor befejezik a Csillagkapu Univerzumot. (Már, ha egyáltalán valaha még folytatják a sorozatot.) Akkor kapsz választ. :-D
2013. jan. 29. 07:26
 22/49 anonim ***** válasza:
Ezt én sem hagyhatom ki: 42!
2013. jan. 29. 08:43
 23/49 anonim ***** válasza:
de, simán kihagyhattad volna
2013. jan. 29. 09:37
 24/49 anonim ***** válasza:

Már hogy a viharba lehet erre a kérdésre ezt kihagyni :-P

Egyébként meg a kérdésnek annyi az értelme - mert alapvetően baromság amit ír a kérdező -, hogy simán csak ennyi választ kellett volna kapnia mindenkitől, aki itt írt neki ...

2013. jan. 29. 09:47
 25/49 anonim ***** válasza:

Jajj, kérdező, te is nagyon jól tudod, mekkora baromságot beszélsz. Teóriád szerint a világon csak a férfiak 30%-a szexel meg csajozik, mert ennyien gazdagok és jóképűek, a többi átlagos meg csúnya....

Na és a valóságban talán így van? Apropó, ha én a barátnőm férjét (akit ő kíván és imád) én teljesen átlagosnak vagy átlagon alulinak tartok, akkor ő most tulajdonképpen jól néz ki vagy sem?

2013. jan. 29. 10:01
 26/49 anonim ***** válasza:
nem olvastam a kérdést :c
2013. jan. 29. 10:10
 27/49 anonim ***** válasza:

25:

"Jajj, kérdező, te is nagyon jól tudod, mekkora baromságot beszélsz. Teóriád szerint a világon csak a férfiak 30%-a szexel meg csajozik, mert ennyien gazdagok és jóképűek, a többi átlagos meg csúnya...."

A természet kitalált egy olyat is, hogy "diverzitás". Továbbá elég káros lenne a nőkre nézve, ha mindegyiküknek a 30%-tól születnének utódaik, mivel ezek felerészt fiúk lennének, legalábbis statisztikailag.

Valószínűleg erre (is) jött létre egy "női ízlés" nevű jelenség. Amelyik az egyiknek gizda, kisfiús, az a másiknak gyönyörűszép, csinos. Amelyik az egyiknek mackós, nagy állat, ronda, szőrös, az a másiknak férfias, aranyos nagy maci. :)

2013. jan. 29. 12:41
 28/49 A kérdező kommentje:

általában a fullos nöknek nem kell a gizda kisfius bénuci csávo. Viszont egy kövér lánynak jó az is.

az egész arról szól, hogy pl ha nincs kockahasad, akkor nem várhatod el a másiktól sem, hogy neki az legyen. Ezért beééred a gyérebbel is.

2013. jan. 29. 12:56
 29/49 anonim ***** válasza:
Ez baromság ... nincs kockahasam, sovány vagyok és különösen jóképű sem vagyok ... ja és mindig is csóró voltam. Mégsem értem be "hozzám valóval" (sicc) :-P És nem panaszkodok ... :-D Szinte minden kapcsolatomban felmerült, hogy miért kezd velem az illető hölgy - általában az ő családi, baráti köréből :-D
2013. jan. 29. 13:14
 30/49 A kérdező kommentje:
na hát te elég szerény lehetsz
2013. jan. 29. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!