Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kapok már végre választ az Univerzum Nagy Kérdésére?
ami a következő:
Miért dughatnak a 15-16 évesek? Ha én megkérdezem, hogy 21 évesen miért voltam még szüz, akkor azzal jöttek, hogy gyerekes vagyok, és azért. A 15 évesek nem gyerekesek tán?
Ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy figyi azért nem szexel veled senki, mert nem nézel ki jól, ehyelett jöttek a hülyeségekkel, a megfoghatatlan magyarázatokkal.
Vegyük már észre, aki jól néz ki az dug. Ez mindenhol igy van. És gondolkodás ebben nem játszik közre. Ha egy begyepesedett kocka vagy, de jol nézel ki, ugyis lesznek csajok, akik addig nyaggatnak mig legalább le nem szippantanak.
Ó, ez semmi kérdező.
"11.es koráig 150 centi volt és inkább egy 10 évesre hasolnitott, megszólalni nem mert."
Ma már egyre inkább azokra kezdenek tapadni, akik így maradnak. :D Csak nézek néha az utcán!
Jaj, már megint ez a húspiacos hülyeség? :D
Olyan felszínes vagy, mint annak rendje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!