Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy itt GyIK.hu-n rátalálok a párom kérdésére?
Elolvastam a párkapcsolatok témakörben egy kérdést,egy fiú írta,aki panaszkodik a mostani helyzetére,mert van barátnője,de közben más is tetszik neki.A leírása alapján olyan,mintha a barátom írta volna,csak a gond az,hogy nekem ilyesmiről elfelejtett beszámolni...
Most írtam neki pü-t,szerintetek vissza fog írni,ha ő az?(az e-mail címemet látni fogja,ha megkapja az üzim)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!
Ha ő az balhéztok nekünk nyilvánosan? :D
Erre gondolsz?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nkm tamadt egy otletem amivel ezt kideritheted, bar lehet h van benne hiba.
Letoltesz egy progit ami IP cim alapjan megmondja neked, h az illeto gepe hol talalhato amirol ir neked (a varost biztos megmondja, de meg lehet az utcat hazszammal is).Nah de ehhez kell beszelges a illetovel, vagy kuldj neki egy file-t.Ehhez jo lenne csinalj egy fake e-mail cimet es arrol irjal neki privit es ha valaszol akkor asszem a progi ezeket le tudja nyomozni es kideritheted h ez a baratod-e.
Persze a legegyszerubb ha kiszeded belole az msn cimet, bar lehet h o is fake-t ad meg szal megint a progi segitsegere lesz szukseged.
Nezz utana az ilyen progiknak es probald meg ha gondolod.
Sok sikert!;) 17F
00:02
Igen,erre gondoltam.
00:12
Jó az ötlet,meg nekem is eszembe jutott a Ghost Keylogger nevű program,de ezek nekem túl sunyi megoldások.Ha úgy lesz a helyzet,akkor úgyis rá fogok kérdezni a barátomnál,ő pedig nem fog hazudni,mert nagyon őszinte(ilyen téren is).
00:21
Onnan,hogy a barátommal mi is 3 éve vagyunk együtt,és már volt hasonló eset,hogy tetszett neki valaki,és akkor is észrevettem.Mostanában is észrevettem rajta valami furcsát,csak nem gondoltam volna,hogy megint ez állna a háttérben.
Amúgy az időpont is stimmelt,amikor a kérdés íródott,ugyanis ma nem volt velem,és azt is tudom,hogy miért csak most írta ki a kérdést,amikor már hónapok óta tetszik neki az a lány.És persze a szöveg stílusa is nagyon rá vall.
De még nem vagyok biztos a dolgomban.Majd meglátjuk.
Köszi a válaszokat azért!
Utolsónak:
Valóban ennyi felhasználó lenne az oldalon?
Nem bírtam ki,rákérdeztem a barátomnál,most beszéltem vele telefonon,és NEM Ő ÍRTA KI A KÉRDÉST!!!!!! :) :)
Nagy kő esett le a szívemről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!