Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kapok már végre választ az Univerzum Nagy Kérdésére?
ami a következő:
Miért dughatnak a 15-16 évesek? Ha én megkérdezem, hogy 21 évesen miért voltam még szüz, akkor azzal jöttek, hogy gyerekes vagyok, és azért. A 15 évesek nem gyerekesek tán?
Ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy figyi azért nem szexel veled senki, mert nem nézel ki jól, ehyelett jöttek a hülyeségekkel, a megfoghatatlan magyarázatokkal.
Vegyük már észre, aki jól néz ki az dug. Ez mindenhol igy van. És gondolkodás ebben nem játszik közre. Ha egy begyepesedett kocka vagy, de jol nézel ki, ugyis lesznek csajok, akik addig nyaggatnak mig legalább le nem szippantanak.
akkor kijavitlak:
átlagosan izmos testalkatu vagy és viszonylag joképü
"általában a fullos nöknek nem kell a gizda kisfius bénuci csávo. Viszont egy kövér lánynak jó az is."
Te félrebeszélsz. Pont a fullos nőknek kellenek egyre inkább a "gizdák", a vasalt hajú páwafiúk, stb. A macist, kigyúrtat elkerülik.
Cam- te valószínűleg "fullosnak" számíthatsz a nők szemében. A csajok más értékrend szerint ítélnek. Helyes arc, vékony test- "fullos vagy".
A pasik ellenben magukat megint másként: határozottság- 100 kiló izom- "fullos vagy".
magas vagy -----> jol nézel ki.
170/60-nál máshogy állna a szád
Most meg a magasság? Sose lesz vége? :D
A legszebb csaj a környéken majd 180. Az önbizalma is teljesen rendben. Megkaphatott volna nem egy 190 feletti csávót, a barátja mégis picit alacsonyabb nála, vékony, kisfiús arcú. Bár az biztos, hogy egy kis vasalt hajú, piperkőc srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!