Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét lennék, ha nem hívnám fel?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, egyszer már találkoztunk többé-kevésbé barátilag (bár engedte az érintéseket is, és valószínűleg mindketten vonzódunk egymáshoz valamilyen szinten), és ma megint arrafelé volt dolgom, ahol ő tanul. A múltkor megbeszéltük, hogy hívom, ha végeztem. Én is szerettem volna találkozni vele, titkon elképzeltem, hogy mi lesz majd (ölelgetés, talán még csók is), meg ő is azt mondta, hogy jó lenne kipanaszkodnia magát. (Ugyanis volt egy "barátja", aki ki akarta őt használni, ezért egy hónap "találkozgatás" után szétmentek, de most visszament hozzá a csaj, és valószínűleg nem nagyon érzi jól magát ebben a szituban.) Hívtam, de nem vette fel a telefonját. Gondoltam, órán van, ő is mondta korábban, hogy nem nagyon akar hiányozni, én ezt meg is értettem. Egész nap vártam, hogy szól valamit, de semmi. Erre vagy egy órája küld egy sms-t, hogy hívjam fel. Én meg úgy döntöttem, hogy most nem, várjon rám, ha már én is vártam arra, hogy egyáltalán valami életjelet adjon magáról. Úgy érzem, hogy ne dirigáljon nekem, majd felhívom alkalomadtán, ha akarom. Tudom, hogy csóró, ez nem is lenne baj, megértem, hogy nincs sok pénz a telefonján, meg hogy nem akar óráról lógni, de rosszul esett, hogy így most este idelök egy sms-t, hogy hívjam fel. Szerintetek jogosan cselekszem, vagy szemétségnek éreznétek, ha benneteket egy ilyen után nem hívnának fel?2013. jan. 28. 19:54
11/12 anonim válasza:
Velem előfordul, hogy fél napig rá se nézek a telefonomra. Sőt, olyan is van, hogy egész nap ki van kapcsolva. Lehet, hogy ő is így van vele. Nem tudom mi ebben akkora tragédia, én a helyedben megcsörgettem volna mikor végzek, max várok egy órát ha nagyon érdekel, aztán hazamegyek és ha ír visszahívom. Ennyi. És ha este akar találkozni, akkor megmondom, hogy bocs én már nem megyek sehova, szóltál volna időben. Majd találkoztok legközelebb. Ha annyira fontos lett volna neki a találkozás, akkor valószínűleg korábban jelentkezett volna. 24/L
12/12 A kérdező kommentje:
Amikor végeztem, hívtam, de nem vette fel. Aztán járkáltam még vagy két órát a városban, húztam az időt, hátha értesít, hogy mi a helyzet, várjam-e vagy ne. Tudja, hogy nekem is órákat kell utaznom ahhoz, hogy odaérjek meg haza. Mondta, hogy valószínűleg nem lesz neki jó a délelőtt, de reménykedtem, hogy hátha, és megegyeztünk, hogy amikor végzek a dolgommal, akkor felhívom. Kicsörgött, és nem ment hangpostára, tehát be volt neki kapcsolva. Ha tudom, hogy rám vár valaki (és esetleg hívott is), akkor azért igyekszem pár percet szakítani arra, hogy legalább írjak neki, hogy most nem jó. Suliban meg annyival könnyebb, hogy az órák között azért van szünet is. De este hétkor írni, amikor már tudja, hogy rég itthon vagyok... Igen, nekem rosszul esett, hogy nem jutott rám pár perce, amikor megírta volna, hogy bocs, de nem megy a találkozás, és én megértettem volna.
2013. jan. 28. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!