Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért tényleg szemét lennék?
Figyelt kérdés
van egy lány, aki szakított velem, aztán, gondoltam, lelépek a jó édes p*csába, de marasztalt. igazából szerettem, de annyira könnyen el tudtam volna felejteni. aztán, hogy marasztalt, folyton keresett, folyton hívogatott, belelkesedtem, és rájöttem, hogy akkor küzdeni fogok érte. összejött mással, és most már nagyon szeretné, ha eltűnnék, de nem fogok, mert inkább, úgy gondolom, hogy mellette a helyem, a lány már nagyon kivan, és ez szerintem azért van, mert még valamennyire szeret, nem hagyom, hogy "feldolgozza" a szakításunk, de úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel, mert őt akarom, és még lenne még esély. szemét vagyok ezért?2010. márc. 1. 22:52
1/6 anonim válasza:
hallod túl sok időt töltesz egy csajjal... du.gd meg még1x aztán hagyd a pics.ába
3/6 anonim válasza:
nem mindegy mennyit tölt vele? ha szereti mi a jó büdös lóf-sznak szóltok be? nem vagy szemét, csak szeretsz valakit, ennyi az egész
4/6 anonim válasza:
nemvagy szemét csak lúzer:D hagytad magad rábeszéltetni arra h még nyald kicsit a csaj seggét, sündörögj körülötte, mert az neki jól esik, mert éppen nincsen más. amint lett más, téged lepattintott a jó retekbe:D:D
nagyon lúzer vagy hallod.
5/6 anonim válasza:
Nem vagy szemét, sem lúzer, sem papucs és társai.Mindössze szerelmes vagy , és buta, ami a szerelemmel együtt jár :s Hagyd a fenébe mert sajnos csak tönkre teszed magad, ha úgy érzed érez még valamit irántad , és ez így is van, hidd el ha észreveszi azt hogy nagyívből lesz...rod akkor keresni fog és megtesz mindent azért hogy visszakapjon.
6/6 anonim válasza:
Nincs értelme küzdeni érte. Szakított veled, majd keresett, majd összejött valaki mással. Elég egyértelmű, hogy szórakoztatta, hogy valaki fut utána.
Ez meg milyen egoista és önző hozzáállás már, hogy "nem hagyom hogy feldolgozza"? Ha szereted, miért csinálsz ilyet vele, ha nem, akkor meg mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!