Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét lennék, ha nem hívnám fel?
Szőrszálhasogató vagy.
Nem tudnék ilyen embert elviselni.
Te kérdezted, ha nem tetszik a válasz az nem a mi problémánk.
És ebből ha jól veszem ki, akkor neki fogalma nem volt, hogy te mi a francot csinálsz, esetleg azon gondolkozol-e, hogy melyik vonattal gyere haza.
Nem arra vártam választ, hogy ki bírna elviselni vagy ki nem, ha ezt akarom tudni, akkor ezt írom ki kérdésnek.
Egyébként nyilván nem tudta a csaj, hogy ott várok rá, de azért pl. a következő szünetben küldhetett volna egy sms-t, hogy ekkor és ekkor tudna jönni, vagy ha lehetősége van, akkor megcsörget, én visszahívom, és meg tudjuk beszélni. Ennyi lenne a minimum, legalábbis szerintem, ha már meg van beszélve valakivel egy találkozó lehetősége, akkor még ha nincs is sok pénz a telefonomon, megcsörgetem, hogy tudja, mikor beszélhetünk. Vagy tán fogom félóránként hívogatni, hogy mikor veszi fel végre? Én honnan tudjam, hogy ő mikor szabad, ha nem jelez vissza?
Hát, kíméld meg magadtól a lányt...
Az eszedbe sem jut, hogy elfoglalt lehet, vagy nincs ideje, vagy bármi gond van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!