Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lennék szemét ezért?
Tehát van egy csaj aki tudja, hogy tetszett nekem, de ő nem érzett hasonlót. (nem is csak tetszett, hanem szerettem. Ő volt az életemben az első akit tényleg szerettem, a többi csak több mint kedvelés volt) A visszautasítás után sokat szenvedtem.
A lényeg, hogy 1 hónap múlva fogunk találkozni legközelebb. Addigra változni akarok külsőleg is. (kicsit izmosabb, stb)
Belsőleg meg sokkal nyitottabb leszek vele, kedvesebb, stb.
A lényeg, hogy elkezdjem érdekelni. Azt akarom, hogy majd többet kezdjen érezni barátnál. Majd én szándékosan elutasítanám, hogy ő is átérezze azt amit én. A szenvedést.
Úgy érzem mostanra már nem érzem azt amit előtte.
Amúgy ehhez a kérdéshez tartozik:
A terved biriláns!... lenne. Csakhogy sajnos több ponton rossz a terved:
1. a szerelem nem irányítható, szóval ha izmosabb leszel sem biztos, hogy beléd fog szeretni, mivel nincs meg a szikra.
2. túl sok energia, túl kevés a diadal. Egy csomó energiát ölnél abba, hogy megszerezd, de aztán eldobod magadtól, hogy ő szenvedjen utánad... nos ha ennyit küzdesz a csajért, akkor nagy idióta vagy, hogy nem a babérokat aratod le.
3. ebből a sztoriból mindenkinek az jön le ,hogy egy kevés önbecsülésű, kicsinyes fószer vagy, szóval még dicsekedhetni sem dicsekedhetsz ezzel a tetteddel, mert magad írod le, mindenki szemében.
És akkor még a női logikát szidják. lol
Átéltem hasonlót, összejöttem vkivel, de nem vettem komolyan a dolgot, és szakítottam. Majd beleszerettem. Kihasználta a lehetőséget, megdugott párszor, majd felszívódott, azóta szenvedek miatta. (Évek teltek el...)
Senkinek nem kívánom...
Aki ezt megtenné, annak ott bajok vannak az "agyában".
A szerelem nem egy kierőszakolandó dolog. Ha nem megy a másiknak, hát nem, ez van. Bele kell törődni, akármennyire is rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!