Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemét lennék ha? Többi lent!
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal. Az elején minden jól működött, de aztán egyfolytában féltékenykedett pedig nem volt rá oka. A veszekedéseink sokszor tettlesgességig fajultak és rengetegszer felpofozott. Ennek ellenére megbocsájtottam neki, de viszont el nem felejtettem ezeket a dolgait. Amióta így viselkedett velem alig szexelek vele. Az elmúlt 3-4 hónapban javult kicsit a kapcsolatunk, de a szex még mindig nem jó. Most viszont megjelent az életemben egy régi "szerető" akivel nagyon jó volt a szex és nem tudom eldönteni hogy belemenjek-e ebbe a dologba? Szerintetek szemétség lenne a pasimmal szemben aki hűséges viszont agresszív volt velem?? Vagy megérdemli azok után hogy kezet emelt rám? Elhagyni még nem tudom, mert annak ellenére amit tett velem még mindig szeretem , de mint férfi már nem kívánom. Szerintetek mit csináljak?2011. júl. 21. 00:57
1/12 anonim válasza:
Ha szereted, megcsalni sem tudod. Előbb a szakítás, aztán jöhet bárki más.
2/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az az igazság,ahogy Te is megtapasztaltad aki egyszer kezet emel Rád az többször is megteszi.Erre nincsen mentség.Egy olyan férfi aki kezet emel egy nőre,az egy szánalmas ember.És ez már nem szerelem,hanem inkább megszokás.Habár én még merném azt is mondani,hogy azért nem mered ott hagyni,mert félsz,hogy megint megüt.Megcsalni ne csald meg,akármilyen szemét volt veled,neked se esne jól ha megcsalnának.Ha a régi szerető kell neked akkor vágj bele:)
3/12 anonim válasza:
A szerelem átalakult szeretetté és a kettő már nem ugyan az..ha a szex nem jó vele akkor már sztem hagyd és inkább szakíts vele mielőtt még a szeretődre is kezet emel...
4/12 napietus válasza:
ha nem lenne senki, akkor is dobjad, az ilyen nem ér egy kalap sz*rt se. egyébként az is simán megérdemelné, hogy megcsald, ha úgyis cirkuszol, legalább oka legyen rá. még el is mesélném neki, aztán otthagynám.
5/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a legjobb az lenne ha szakítanék vele, de nincs hozzá szivem, mivel hogy egyedül én vagyok neki a világon akire számíthat :( (Anyagilag és lelkileg is). Nem tudnám elviselni ha nélkülöznie kéne bármiben is. (Az én családi hátterem stabil, de az övé egyenlő a semmivel) :( Ezért is nehéz ez az egész :(
2011. júl. 21. 01:08
6/12 napietus válasza:
akkor tartsd el. erre nem tudok mit mondani. ki mint vet, úgy arat.
7/12 A kérdező kommentje:
:( Néha már azt kívánom, hogy bárcsak megcsalna hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom azmiatt hogy dobom :( Nemtudom hogy mi lesz ebből az egészből még, de ha már most nem kívánom akkor később sem fogom valószínűleg. :( Ő egyébként mostanában igyekszik a kedvemben járni (valószínűleg érzi a vesztét) :) De akkor sem tudom ráerőltetni magam :(
2011. júl. 21. 01:18
8/12 anonim válasza:
Becsült volna meg, ha ennyire függ tőled.
9/12 napietus válasza:
az nem elég, hogy felpofozott? már akkor ott kellett volna hagynod. minden azóta eltelt nap a nagyvonalúságod és a naivitásod bizonyítéka. lelkiismeretfurdalásod aztán végképp nem Neked kellene hogy legyen, hanem neki, aki abba a kézbe harap, amelyik eteti.
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez a kapcsolat el lett b*szva és hogy nem fog örökké tartani. Kezdem érezni hogy tényleg van benne valami hogy ez már megszokás és nem szerelem. Ő az első komoly kapcsolatom...az előzőekben folyton megcsaltak meg hasonló dolgok voltak. Értéklem a páromban azt hogy kitart mellettem és ő legalább nem csal meg. Sajnálat van bennem néha vele kapcsolatban és tudom hogy saját magam áldozom csak fel ezzel hogy énis kitartok mellette.
2011. júl. 21. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!