Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szemét lennék ha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szemét lennék ha? Többi lent!

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal. Az elején minden jól működött, de aztán egyfolytában féltékenykedett pedig nem volt rá oka. A veszekedéseink sokszor tettlesgességig fajultak és rengetegszer felpofozott. Ennek ellenére megbocsájtottam neki, de viszont el nem felejtettem ezeket a dolgait. Amióta így viselkedett velem alig szexelek vele. Az elmúlt 3-4 hónapban javult kicsit a kapcsolatunk, de a szex még mindig nem jó. Most viszont megjelent az életemben egy régi "szerető" akivel nagyon jó volt a szex és nem tudom eldönteni hogy belemenjek-e ebbe a dologba? Szerintetek szemétség lenne a pasimmal szemben aki hűséges viszont agresszív volt velem?? Vagy megérdemli azok után hogy kezet emelt rám? Elhagyni még nem tudom, mert annak ellenére amit tett velem még mindig szeretem , de mint férfi már nem kívánom. Szerintetek mit csináljak?
2011. júl. 21. 00:57
1 2
 11/12 napietus ***** válasza:
nem csal meg...nézd, ha egy trabantot amiben még motor sincs kint hagysz az út szélén, nem valószínű, hogy ellopják...ha ilyen, akkor ugyan kinek kéne egyrészt, másrészt függ Tőled és ezt tudja. tleg nem tudok mit írni. ne hozz érte több áldozatot, bánni fogod, mert nem hálálja meg, és kihasznál.
2011. júl. 21. 01:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Most éppen elutazott 2 hónapra, de ha visszajön akkor változtatni fogok . Ha nem vállalja az egyetem mellett a melót akkor biztos hogy 1 forinttal sem fogom támogatni többé. Már betelt a pohár :) Megpróbálom helyre hozni a dolgot és kíváncsi vagyok hogy így hogy most nem látom 2 hónapig kívánni fogom e ha visszajön. Ha nem akkor tényled muszály lesz szakítanom vele vagy ha nem megy akkor megfogom csalni a régi "szeretőmmel".
2011. júl. 21. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!