Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinicatful kérdése:

Most áruló vagyok?

Figyelt kérdés

A nagybátyám (37) ellátogatott hozzánk, megkért, hogy az új telefonjára küldjek át zenét illetve állítsam már be a készüléket, hogy SMS-t egyszerűbben is lehessen írni. Tök véletlenül mivel érintőképernyős a telefon megnyitottam egy üzetet, melyben egy nő nagyon pikáns dolgokat írt neki. Ez nem is lenne probléma, de 8 éve házas egy 13 évvel időbb felesége van...és én rendkívül szeretem és tisztelem ezt a hölgyet. Na már most apám (nagybátyám tesója) rendesen megmonda a véleményét és megkérte, hogy szakítson ezzel a nővel,amennyiben nem, úgy a család fogja elmondani a feleségének....Most áruló lettem? Nem kellett volna elmondanom?

L/19

2013. jan. 19. 10:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
XD :D
2013. jan. 19. 10:42
 12/38 A kérdező kommentje:
mi tetszik?
2013. jan. 19. 10:43
 13/38 anonim ***** válasza:
Kikéred a véleményünket, de nem vagy kíváncsi azokra, akik máshogy gondolkodnak mint te. Most akkor írjam azt, hogy jól tetted? Mert igazából te már úgy is eldöntötted a fejedben, hogy ez volt a helyes. Őszinte leszek, nem olyan könnyű helyzet, mint ahogy a többiek leírták előttem, én nem tudom mit tennék ilyen helyzetben, de mielőtt beárulnám jól átgondolnám az biztos.
2013. jan. 19. 10:45
 14/38 A kérdező kommentje:
Tudod, nem azon vagyok fenn akadva, hogy mit mondanak, mert elismerem, hogy mindennek két oldala van. A hangnem bosszant! "hülye vagy" "szőke vagy" és "gyerek"...mindegy úgy érzem túlságosan is elvont vagyok...és nem értik miért tettem.
2013. jan. 19. 10:50
 15/38 anonim ***** válasza:
Dehát ez mindhárom igaz!
2013. jan. 19. 10:52
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Én meg biztos vagyok abban, hogy nem véletlenül nyílt meg az SMS!

Képzeld, nekem is van telefonom! Tudom, hogy miként működik. Ahhoz, hogy egy SMS megnyíljon, több lépést kell megtenni. Aki nem ért hozzá, az össze vissza nyomogat. Esetleg megnyílik neki.

Neked meg azért adta a kezedbe, mert értesz hozzá.

Ha véletlenül meg is nyílt volna, akkor is tisztességtelen dolog beleolvasni. Itt nem számít, hogy az amiről olvastál benne tisztességes e, vagy sem. Nem is beszélve arról, hogy a családod tagját ítélted el, a felesége helyett úgy, hogy gőzöd sem volt arról, hogy miként élnek a nagybátyádék.

Nem elmondani, hanem elolvasni nem kellett volna.!

2013. jan. 19. 10:53
 17/38 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy új telefon, tehát én sem annyira értettem hozzá. Tudom miként éltek jó? Ez a nő a fél életét erre a s..rházira áldozta, tisztességes, intelligens nő és mindennél jobban szereti. Ez meg állandóan visszaél a helyzettel. Esküszöm, hogy nem direkt volt...de mind1 nem magyarázkodom inkább.
2013. jan. 19. 10:55
 18/38 anonim ***** válasza:
Ámen Atyám! :)
2013. jan. 19. 10:56
 19/38 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem jól tetted és nem vagy áruló! Ne hagyd, hogy mások szenvedjenek!
2013. jan. 19. 11:02
 20/38 anonim válasza:

Nagyon szomorú, hogy az a mai közmorál, ami ezekből a válaszokból, és a nagybátyád magatartásából is kitűnik. Mintha gerinctelenséget, erkölcstelenséget és szociopátiát oltanának az emberekbe... (bizonyos értelemben így is van)

Szerintem azzal, hogy ez az infó a tudtodra jutott, erkölcsileg felelős lettél. Én a helyedben a nagybátyáddal próbálnék beszélni, és a reakciói alapján döntenék arról, miként állok majd hozzá, a továbbiakban; ha pl. az itteniekhez hasonlóan lerendezne azzal, hogy törődjek a magam dolgával, vagy, hogy ne avatkozzak a felnőttek dolgába, következetesen a minimálisra redukálnám a kommunikációt kettőnk között, és azt is semleges, vagy negatív, enyhén szemrehányó és megvető attitűddel, de semmiképp se lenne egy "jó szavam" hozzá, és a tudtára adnám, hogy rendezze a helyzetet, vagy elmondod a feleségének, amit tudok.

Ezt tenném én, hogy te mit teszel, azt csakis az alapján döntsd el, hogy te mit érzel, gondolsz helyesnek, a többieket szard le! Az abnormalitás nem jelent semmi rosszat, csak hogy eltérsz az átlagtól. Egy rendetlen világban a rend a deviancia. Nekem szsz. nagyon tetszik, hogy a sok idióta tanácsa ellenére is kitartasz amellett, amit helyesnek vélsz!

22F

2013. jan. 19. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!