Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ember az ilyen?
Nos megismertem egy gyönyörű lányt, mindenben ő volt a legjobb, okos, szeretett játszani, mindegy lényeg jól elvoltunk, gondoltam bemutatom legjobb barátaimnak...pár nap múlva már le se sz*rtak engem, mondhatni kiközösítettek... aztán skypen egy csoportba engem is bevettek (2 nap után)
de nem ők hanem másik haverom, felvettem ők meg ott nyalták egymást skypeon keresztül...
LEGJOBB BARÁTOM ÖSSZEJÖTT A CSAJOMMAL...ember az ilyen???
ilyen barátok mellett kinek kell ellenség...Visszakéne vágnom? ha igen akkor hogyan?
Te írtad, hogy szeretett játszani a csaj... ezek szerint nagyon is.
szakítsd meg velük a kapcsolatot. Csak azért hívott fel a csaj skype-on, hogy megmutassa a másik pasival mit csinál? szép nagy ku**va.... persze a barát már nem az - nem is volt az.
a visszavágással még várj, majd rájössz idővel, mivel tudsz legnagyobb fájdalmat okozni. most nyilván nem lenne elég hatásos. majd, ha nem számít rá. (azért álbarátkozni nem kell már velük)
"Nos megismertem egy gyönyörű lányt, mindenben ő volt a legjobb, okos, szeretett játszani, mindegy lényeg jól elvoltunk"
ebből nem az jön le, hogy a barátnőd lett volna
en csak azt nem ertem miert a fiura haragszol. Nem neki volt baratnoje, hanem a csajnak baratja, ergo a tortenetben o a felelos.
Amugy meg mi a francnak mutatod be a haverjaidnak amig meg nem stabil a kapcsolatotok? A tortenetben a 'haverod' a legkevesbe hulye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!