Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ember az ilyen?

Figyelt kérdés

Nos megismertem egy gyönyörű lányt, mindenben ő volt a legjobb, okos, szeretett játszani, mindegy lényeg jól elvoltunk, gondoltam bemutatom legjobb barátaimnak...pár nap múlva már le se sz*rtak engem, mondhatni kiközösítettek... aztán skypen egy csoportba engem is bevettek (2 nap után)

de nem ők hanem másik haverom, felvettem ők meg ott nyalták egymást skypeon keresztül...

LEGJOBB BARÁTOM ÖSSZEJÖTT A CSAJOMMAL...ember az ilyen???

ilyen barátok mellett kinek kell ellenség...Visszakéne vágnom? ha igen akkor hogyan?

2013. jan. 2. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szánalmas dolog. Verd meg.
2013. jan. 2. 12:39
 2/12 okoska31 ***** válasza:
100%

Te írtad, hogy szeretett játszani a csaj... ezek szerint nagyon is.

szakítsd meg velük a kapcsolatot. Csak azért hívott fel a csaj skype-on, hogy megmutassa a másik pasival mit csinál? szép nagy ku**va.... persze a barát már nem az - nem is volt az.

a visszavágással még várj, majd rájössz idővel, mivel tudsz legnagyobb fájdalmat okozni. most nyilván nem lenne elég hatásos. majd, ha nem számít rá. (azért álbarátkozni nem kell már velük)

2013. jan. 2. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Jól el voltunk, meg szeretett játszani. Nem úgy hanzik, hogy jártatok is. Akkor meg hol a gond? Erről lehet hogy lecsúsztál
2013. jan. 2. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
lányok és fiúk között is van egy iratlan szabály( pl tesókódex) hogy SOHA DE SOHA NE KAVARJ A LEGJOBB BARÁTOD CSAJÁVAL !!! Szóval én azt mondom hogy vond őt felelősségre elöször aztán ha még mindig nagy a pofája és nem hajlandó szakítani a volt barátnőddel akkor én a helyedben kiverném a szart is belőle ;)
2013. jan. 2. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Én a csávót megverném a helyedben...Ezeknek nem emberek szemét férgek!
2013. jan. 2. 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem barát. Épp ezért még visszavágást sem érdemel. magadból csinálnál hülyét, kár az időt fecsérelni rá. Mond el neki, hogy eddig a pontig tekintetted barátnak, kész, vége. A csaj meg ahogy írod nem is volt a barátnőd.
2013. jan. 2. 12:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Összevágnám, mint a répát, ha, csak nem erősebb nálad.
2013. jan. 2. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:

"Nos megismertem egy gyönyörű lányt, mindenben ő volt a legjobb, okos, szeretett játszani, mindegy lényeg jól elvoltunk"

ebből nem az jön le, hogy a barátnőd lett volna

2013. jan. 2. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:

en csak azt nem ertem miert a fiura haragszol. Nem neki volt baratnoje, hanem a csajnak baratja, ergo a tortenetben o a felelos.

Amugy meg mi a francnak mutatod be a haverjaidnak amig meg nem stabil a kapcsolatotok? A tortenetben a 'haverod' a legkevesbe hulye...

2013. jan. 2. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
A helyedben megverném, nem barát az ilyen...
2013. jan. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!