Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ember az ilyen?
Figyelt kérdés
Nos megismertem egy gyönyörű lányt, mindenben ő volt a legjobb, okos, szeretett játszani, mindegy lényeg jól elvoltunk, gondoltam bemutatom legjobb barátaimnak...pár nap múlva már le se sz*rtak engem, mondhatni kiközösítettek... aztán skypen egy csoportba engem is bevettek (2 nap után)
de nem ők hanem másik haverom, felvettem ők meg ott nyalták egymást skypeon keresztül...
LEGJOBB BARÁTOM ÖSSZEJÖTT A CSAJOMMAL...ember az ilyen???
ilyen barátok mellett kinek kell ellenség...Visszakéne vágnom? ha igen akkor hogyan?
2013. jan. 2. 12:37
11/12 A kérdező kommentje:
Jó oké, barátnőm volt... kérdezgette még anno: Szeretsz? Járunk? meg egyéb szart, nem értem minek fizikai fájdalmat okozni, inkább valahogy tönkre teszem vagy inkább hagyom a p*csába és váltok...kapcsolatot megszakítottam velük már rég... csak FBről elfelejtettem törölni és olyan szép dolgokat látok ott....
2013. jan. 2. 13:08
12/12 csinicatful válasza:
Találsz jobb lányt is! Mindkét fél hibás...lépj tovább, haveroddal meg ne beszélj többet! Az ilyen nem barát...csak egy féreg! Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!