13-14 éves korába a discoba végigmennek a csajokon 6-an meg hasonlók. Ez töknagy hülyeség, azért nem ilyen egyszerű, persze van 1-2 ilyen ember, de nem kellene az összes fiatalról ezt feltételezni. Meg azis nagy amrhaság, hogy a vallás miatt az esküvőig... Én katolikus vagyok, de nekemis és szüleimnek is volt nemi kapcsolata még esküvő előtt, nagyon régen volt szerintem az szokás, h esküvőig semmi...
2010. aug. 30. 13:16
1/10 anonim válasza:
sose volt szokás h esküvőig semmi, csak volt pár gyökér ember aki művelte ezt szenzációsan nagy primitív dolgot. :D
a csaj meg a médiába akar kerülni, ennyi az egész, fél év múlva már műsort fog vezetni.
2010. aug. 30. 13:18
2/10 anonim válasza:
Az a lány sajnos maga se tudja, mit akar. Ő találta ki, aztán meg fel volt háborodva, hogy ő aztán tisztességes lány, még 26 millióért se képes rá.Az a nő egyrészt szerintem korántsem szűz, iskolája nulla, dolgozni nem akar, csak könnyen pénzt keresni. És ezért már d*gni sem akar. Hát ez a véleményem. (Mellesleg, 30 éves fejjel, ebben a gazdasági helyzetben kevesebbért is odaadnám a szüzességem, ha lehetne:)
2010. aug. 30. 13:25
3/10 anonim válasza:
Szép lány, de szerintem eléggé szeretne kitűnni a tömegből, és ezt a módját választotta.Pár hétig még írnak róla, aztán lecseng, és mehet haza.
2010. aug. 30. 13:31
4/10 A kérdező kommentje:
Ennyiért énis simán bevállalnám, nameg iskola=0... 26 milla rengeteg pénz
2010. aug. 30. 13:31
5/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy talán 20 milliós hitele/tartozása van a családnak és ezzel akar segíteni.. De hogy igaz-e azt a jó ég tudja.
2010. aug. 30. 13:36
6/10 Mr. Idegen válasza:
buta ribi a csaj
2010. aug. 30. 13:41
7/10 anonim válasza:
És mi van akkor ha semmi problémája hiszen ha annyira izé lett volna akkor eladja a laptopot meg nem ilyen ruhái lennének....Szóval lehet nem talált senkit beleunt és így legalább valaki lefekszik vele és még pénzt is keres :)
2010. aug. 30. 14:23
8/10 anonim válasza:
13:41, dehogy buta, ritka okos húzás, ilyen könnyen meggazdagodni!
ribinek ribi. de lehet megéri neki, 5 év múlva senki sem fog emlékezni rá.
2010. aug. 30. 14:31
9/10 anonim válasza:
Na ezt is jól kitalálták a nézettség miatt.
26 Millió ? Miről beszéltek ? Ennyi pénzért egy egész hárem szűz csajt kap Bankokban, a faszi !!
A csajt +rég megcsinálták már ingyé !
2010. aug. 30. 15:47
10/10 anonim válasza:
Én esetleg azért kérnék pénzt, hogy így kiröhögtessem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!