Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most áruló vagyok?
A nagybátyám (37) ellátogatott hozzánk, megkért, hogy az új telefonjára küldjek át zenét illetve állítsam már be a készüléket, hogy SMS-t egyszerűbben is lehessen írni. Tök véletlenül mivel érintőképernyős a telefon megnyitottam egy üzetet, melyben egy nő nagyon pikáns dolgokat írt neki. Ez nem is lenne probléma, de 8 éve házas egy 13 évvel időbb felesége van...és én rendkívül szeretem és tisztelem ezt a hölgyet. Na már most apám (nagybátyám tesója) rendesen megmonda a véleményét és megkérte, hogy szakítson ezzel a nővel,amennyiben nem, úgy a család fogja elmondani a feleségének....Most áruló lettem? Nem kellett volna elmondanom?
L/19

19 évesen, hogy lehet ily h.lye valaki?
Az ilyenek miatt hiszik a pasik azt hogy az összes nő pletykás liba... És tényleg, nem vagy szőke véletlenül?

Azt az általad gerinctelen embert kérted meg, hogy segitsen neked.
No már most, egy normális ember, aki valakit gerinctelennek tart, attól nem kér soha semmit.
Neked semmi közöd, hogy a nagybátyád mit és kivel és hogy csinál. Világos?
Az a nő, aki képes 50 évesen egy 37 éves faszival kezdeni, ekkora korkülönbséggel, az számíthat arra, ami most van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!