Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinicatful kérdése:

Most áruló vagyok?

Figyelt kérdés

A nagybátyám (37) ellátogatott hozzánk, megkért, hogy az új telefonjára küldjek át zenét illetve állítsam már be a készüléket, hogy SMS-t egyszerűbben is lehessen írni. Tök véletlenül mivel érintőképernyős a telefon megnyitottam egy üzetet, melyben egy nő nagyon pikáns dolgokat írt neki. Ez nem is lenne probléma, de 8 éve házas egy 13 évvel időbb felesége van...és én rendkívül szeretem és tisztelem ezt a hölgyet. Na már most apám (nagybátyám tesója) rendesen megmonda a véleményét és megkérte, hogy szakítson ezzel a nővel,amennyiben nem, úgy a család fogja elmondani a feleségének....Most áruló lettem? Nem kellett volna elmondanom?

L/19

2013. jan. 19. 10:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Nem a te dolgod volt.
2013. jan. 19. 10:22
 2/38 A kérdező kommentje:
és ha hallgatok, úgy én is bűntárs leszek nemde?
2013. jan. 19. 10:24
 3/38 anonim ***** válasza:
az vagy. Ráadásul még olyanba ütöd az orrodat, amihez semmi közöd.
2013. jan. 19. 10:24
 4/38 A kérdező kommentje:
Ja, mert nálatok csak úgy kussol mindenki és hagyja, hogy valakit úgy b..sszanak át, hogy meg sem érdemli? Ez a nő többet szenvedett egész élete során mint ez a kis gerinctelen akit nagybátyámnak kell hívnom..
2013. jan. 19. 10:26
 5/38 anonim ***** válasza:

19 évesen, hogy lehet ily h.lye valaki?

Az ilyenek miatt hiszik a pasik azt hogy az összes nő pletykás liba... És tényleg, nem vagy szőke véletlenül?

2013. jan. 19. 10:28
 6/38 A kérdező kommentje:
Te meg pasi vagy, ha jól sejtem...ti tudjátok mit jelent az, hogy empátia? Nagyon sajnálom ezt a nőt..
2013. jan. 19. 10:29
 7/38 anonim ***** válasza:

Azt az általad gerinctelen embert kérted meg, hogy segitsen neked.

No már most, egy normális ember, aki valakit gerinctelennek tart, attól nem kér soha semmit.

Neked semmi közöd, hogy a nagybátyád mit és kivel és hogy csinál. Világos?

Az a nő, aki képes 50 évesen egy 37 éves faszival kezdeni, ekkora korkülönbséggel, az számíthat arra, ami most van.

2013. jan. 19. 10:31
 8/38 anonim ***** válasza:
És gondolod, hogy most jobb lesz a feleségének? Gyerek vagy még, ne avatkozz a felnőttek dolgába!
2013. jan. 19. 10:36
 9/38 A kérdező kommentje:
Ő kért meg engem...még jó, hogy tudod értelmezni a fent olvasottakat. Mind1, áruló vagyok és kezdek büszke lenni arra, hogy nem tartottam a szám. Előbb-utóbb úgyis kiderül magától is....
2013. jan. 19. 10:37
 10/38 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel a sablonnal nagyon egyszerű igazságot szolgáltatni! "gyerek vagy még fogd be a szád" gratulálok...
2013. jan. 19. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!