Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan verjek ki a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjek ki a fejemből egy régi, nagy szerelmet?

Figyelt kérdés

Neki már nagy családja van.

Nekem meg hiába volt más azóta, időnként visszatérnek hozzá a gondolataim, és akkor szenvedek rajta jóideig. Nem kerek ez a dolog így.

Egyszer meg akartam beszélni vele, mert gondoltam, hogy azután könnyebb lesz, de szóba se állt velem. Pedig nem bántottam meg, bár elképzelhető, hogy hülyének nézett annyi év után. Még most, további évek elteltével is úgy érzem, hogy jó lenne megbeszélni vele.

Na jöhet az alázás, de inkább bíztassatok valamivel. :|

37F

2013. jan. 18. 17:17
 61/107 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy ha valakit igazán (és ezt nehezen tudnám most körülírni), szenvedélyesen, mély szerelemmel, igazi elköteleződéssel szerettünk - azzal nem leszünk utána jóbarátok.
2013. jan. 19. 22:26
 62/107 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondatodal is az exre háritod a saját bajod.

Az exnek nem kell hogy fontos légy a te életed nem lesz attól jobb hogy hogy vele beszélgetsz. A te bajod csak az hogy nem jött össze az élet és kapaszkodsz a szép emlékeidbe.

2013. jan. 19. 23:42
 63/107 A kérdező kommentje:

Hmm, tűnődtem a véleményen.

Valóban nem barátkozni akarok. Csak arra van szükségem, hogy bocsánatot kérjek, amiért szomorúságot okoztam neki, ő pedig mondja ki, hogy "megbocsátok". Ilyen egyszerű.

Ecce homo.

2013. jan. 20. 07:25
 64/107 A kérdező kommentje:
mármint ezen a sok véleményen tűnődtem.
2013. jan. 20. 07:26
 65/107 anonim ***** válasza:

Akkor kérj bocsánatot. Írd le neki őszintén. E

Én csak halványan remélem, hogy a volt barátom ezt megteszi az irányomba egyszer. Nagyon jólesne.

2013. jan. 20. 17:02
 66/107 A kérdező kommentje:
17:02 Megírtam.
2013. jan. 20. 18:19
 67/107 anonim ***** válasza:

Hú, ez nagyon izgalmas! Saját magad miatt is jól tetted (bár nem tudom, mi van a levélben), de annyi elrendezetlen, zavaros dolgot cipelünk magunkkkal az életben, és legalább egy gesztust megéri megtenni, jelét mutatni annak, hogy felfogtuk, mit okoztunk a másiknak.

Próbálj semmit nem várni, de azt hiszem, ez egy olyan dolog, aminek örülhetsz magaddal kapcsolatban. Ez a legtöbb, amit megtehettél.

17:02

2013. jan. 20. 20:39
 68/107 A kérdező kommentje:
20:39 Hát, jólesne, ha válaszolna, de közzétenni persze nem fogom.
2013. jan. 20. 20:45
 69/107 A kérdező kommentje:

Még valamit butaságot írok ide, mert rájöttem valamire. Érzelgős lesz, de úgyis anonim, úgyhogy mindegy.

Eddig én mindig csak az eszemmel láttam, be volt zárva a szívem, ezért nem tudtam mást igazán szeretni. De most rájöttem, hogy ha akarom, ki tudom nyitni a szívemet és tudok látni vele. Ez elég kellemes. :)

Az elmúlt hetekben valamiért lassan, magától kezdett kinyílni a szívem, és kikandikált belőle az én hölgyem, de most nem tuszkolom vissza, ahogy szoktam, hanem kiengedem. Kell a hely majd másnak. Így már teljesen nyitottan tudok nézni más hölgyeket. És bevallom, tegnap már végig is szondáztam a szívemmel egy ismeretlen lányt az utcán, észre is vette, de szerintem nem tudta mit csinálok. De azt láttam, hogy tetszett neki. :)

Ez olyan jó, hogy tanítani kéne. Akinek hasonló problémája van (sokan vannak, volt pár iyen hozzászóló), annak azt javaslom, próbálja meg kinyitni a szívét és azzal látni másokat, és amire már nincs szükség, azt kiengedni. Így működik.

2013. jan. 21. 07:43
 70/107 anonim ***** válasza:

Sokszor azzal nem engedünk el valakit, ha várunk tőle valamit. Én így vagyok még sajnos. Örülök, ha ezen változtatni tudtál. Remélem, most már én is így leszek hamarosan. Esetemet nehezíti, hogy ő írogat időnként, csak sajnos nem lehet komolyan venni.

20:39

2013. jan. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!