Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjek ki a fejemből egy régi, nagy szerelmet?
Neki már nagy családja van.
Nekem meg hiába volt más azóta, időnként visszatérnek hozzá a gondolataim, és akkor szenvedek rajta jóideig. Nem kerek ez a dolog így.
Egyszer meg akartam beszélni vele, mert gondoltam, hogy azután könnyebb lesz, de szóba se állt velem. Pedig nem bántottam meg, bár elképzelhető, hogy hülyének nézett annyi év után. Még most, további évek elteltével is úgy érzem, hogy jó lenne megbeszélni vele.
Na jöhet az alázás, de inkább bíztassatok valamivel. :|
37F
Fogadd el, hogy úgy döntött a hölgy!
Más dolgod nincs.
Értesd meg, olyat kérsz, amit nem fog telyesíteni. HOzzáteszem: JOGOSAN
Milyen nők vagytok ti? :S
Képesek vagytok 20 év után egy kvázi gyerekkori szerelmi csalódás miatt haragudni?
Ez bocsássatok meg, de nevetséges. Én is nő vagyok, de nekem ilyen eszembe sem jutna.
12:32 És ezeket neki mondtad face-to-face? Mert ha igen, az jó, az valószínűleg elég volt neki. Ha nem, akkor viszont szerintem kevés...
És azt nem tudod véletlenül, hogy azóta mi lett az exeddel?
De ő nem barátkozni akar!
Csak egyszer megbeszélni a dolgokat. Nem akar vele kibékülni!
Most 1 beszélgetést nyugodtan kibírhatna ez a nő.
Én sem szeretnék az exemmel beszélgetni. Véget vetett a kapcsolatnak (nem akárhogyan, nem először), megértettem, hogy nem voltam neki akkor annyira fontos. De én tudom, nem leszek ismerőse/barátja/haverja, senkije. Ha vége, mindenestül vége. Még próbálkozik olykor, de csak abbahagyja. Amíg együtt voltunk, tényleg beladtam magam, most már vége, vége.
33/N
Még mindig nem értem mért kéne 20, 10, 5 éves vagy 5 perces távolságból az ex érzéseivel törödni.
Szakitás után ki kezdi vigasztalgatni az ext bármelyik oldalon álljon is.
A kérdező csak háritja a saját felelőségét a lelki békét csak mi érhetjük el nem lehet arra várni hogy pár szó majd segit nincs gyors megoldás.
Idő kell, ne sajnáljuk magunkat hanem hogy éljünk tovább aztán a sok új érzés idővel elhomájositja a múltat.
20:07 Valaki nem érti, de aki átéli, az tudja.
"Idő kell": láttad, mennyi idő telt el?
Valószínűleg különbözőképp van az emberek agya bekötve, az egyiknél számítanak a dolgok, a másiknál nem. Például volt olyan barátnőm, aki az összes exével jóban volt, és néha beszéltek, neki így volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!