Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjek ki a fejemből egy régi, nagy szerelmet?
Neki már nagy családja van.
Nekem meg hiába volt más azóta, időnként visszatérnek hozzá a gondolataim, és akkor szenvedek rajta jóideig. Nem kerek ez a dolog így.
Egyszer meg akartam beszélni vele, mert gondoltam, hogy azután könnyebb lesz, de szóba se állt velem. Pedig nem bántottam meg, bár elképzelhető, hogy hülyének nézett annyi év után. Még most, további évek elteltével is úgy érzem, hogy jó lenne megbeszélni vele.
Na jöhet az alázás, de inkább bíztassatok valamivel. :|
37F
Jártam így, bár még huszonéves koromban. Engem nagyon zavart a dolog, hogy évekig nem tudtam kiverni a fejemből a lányt. Próbálkoztam is párszor, hasonló eredménnyel mint te.
Felkerestem egy pszichiátert, és kb. 1 év alatt sikerült közös erővel kiűzni a fejemből. Neked is ezt javasolnám.
47F
És nem jársz szórakozni?
Nem feltétlenül kell korodbeli nőkkel ismerkedni.
A párom 35 én 24.
Neked is lehet fiatalabb barátnőd, aki még nincs házasságban és nincs gyereke.
Kicsit mesélnél mi történt réged, mit jelent az hogy nem tettél meg mindent a kapcsolatért?
Amikor együtt voltatok ő szeretett, ragaszkodott volna hozzád, te meg nem törődtél vele maximálisan? Úgy érezted nem szereted eléggé? Talán később jöttél rá, hogy mennyire jó volt vele?
27
Ezért kell megbecsülni akkor mikor egy úton jártok, mert sosem tudhatod találsz-e nála jobbat.Nem szebbet-jobbat-szerethetőbbet.
19:24 Hát egyrészt úgy éreztem 19 évesen, hogy még túl fiatalok voltunk ahhoz, hogy tartós kapcsolat legyen belőle, én pedig vele azt akartam. Úgyhogy elengedtem. Kíváncsi is voltam, gondoltam, hogy más lány is lesz olyan mint ő, de nem volt. Azt is gondoltam, hogy ha eljön az ideje, akkor majd találkozunk megint. De időközben késő lett, talált valakit helyettem.
Jó nagy butaság volt persze, és nem mondta senki, hogy nem kéne így tennem. Úgyhogy mai fiatalok, ha ezt olvassátok, vonhatjátok le a tanulságot a magatok számára. :)
19:24-es vagyok
Értem, szóval akkor nem az volt a probléma amire gondoltam.
Egyébként én is 19 évesen léptem ki egy 3 éves kapcsolatból, szintén azért, mert fiatal voltam, azt hittem ennél lehet jobb kapcsolatom is még stb.
Buta voltam, tudom utólag mindent szebbnek lát az ember, de ettől függetlenül úgy gondolom soha nem találok még egy olyan embert akivel annyira egymásra tudunk hangolódni. Azóta sem találtam még egy olyan igazi, tiszta kapcsolatot, aki annyira szeretne vagy akit én úgy szeretnék. Emlékszem, hogy sírtam amikor haza kellett menni egymástól, már 5 perc múlva megszakadt a szívem úgy hiányzott.
Na ez az érzés azóta sincs sajnos.
Úgy gondolom a fiatalkori szerelem tisztasága megismételhetetlen. Akkor még senkinek sem volt nagyobb párkapcsolati előzmény az életében, még könnyebb volt alkalmazkodni, nem volt összehasonlítási alap, minden sokkal egyszerűbben ment.
Én is próbáltam már rá 2 évre helyre hozni a dolgokat, mi találkoztunk is, amikor elbúcsúztam vártam a könnyes egymásra borulást, de hidegzuhanyként ért, hogy ő már teljesen túl lépett rajtam, szereti az új barátnőjét és csak barátként találkozott velem.
Szóval mi pórul jártunk, de remélem sikerül még egyszer azt az érzést elővarázsolni valaki iránt... :)
Mit mondhatna több év után ami téged megnyugtatna,
magadnak probáltad ezt megválaszolni?
Nem lehet hogy az első szerelem intenziv érzésére és a fiatalságodra vágysz és mivel vele élted át azt az időszakot rá vetzited ki a vágyaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!