Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan verjek ki a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjek ki a fejemből egy régi, nagy szerelmet?

Figyelt kérdés

Neki már nagy családja van.

Nekem meg hiába volt más azóta, időnként visszatérnek hozzá a gondolataim, és akkor szenvedek rajta jóideig. Nem kerek ez a dolog így.

Egyszer meg akartam beszélni vele, mert gondoltam, hogy azután könnyebb lesz, de szóba se állt velem. Pedig nem bántottam meg, bár elképzelhető, hogy hülyének nézett annyi év után. Még most, további évek elteltével is úgy érzem, hogy jó lenne megbeszélni vele.

Na jöhet az alázás, de inkább bíztassatok valamivel. :|

37F

2013. jan. 18. 17:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 A kérdező kommentje:

20:18 Nagy lúzerek vagyunk - egyelőre :)

Egyébként az az erős sejtésem van, hogy elég lenne egyszer alaposan megbeszélnem vele, hogy ő hogy látta, meg én hogy láttam, akkor megszűnnének a kétségek és kigyógyulnék belőle. De így mintha le lenne kötözve az ember, nincs szabadság. Semmi kedvem pszichomókushoz járni 1 évig, szenvedtem már eleget.

2013. jan. 18. 20:53
 42/107 anonim ***** válasza:
Egyébként miért nem írsz neki egy mailt?
2013. jan. 18. 21:03
 43/107 A kérdező kommentje:
21:03 Már írtam neki x éve még az iwiwen, először nem válaszolt, aztán letiltott. Úgyhogy mégegyszer nem szándékozom kezdeményezni.
2013. jan. 18. 21:12
 44/107 anonim ***** válasza:
Majd 20 éve történtek a dolgok azóta benned kialakult egy történet tehát azóta hajtogatod a saját igazad, ő ugyanezt teszi, ha leültök beszélni az igazsághoz nem jutnátok közelebb mert már mindenki csak a saját verziójában hisz, ezen már 80 beszélgetés se segitene.
2013. jan. 18. 21:59
 45/107 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem mi oka van 20 év után haragudni, vagy egyáltalán miért féli a kapcsolatot.
2013. jan. 18. 22:00
 46/107 anonim ***** válasza:

Én sem találkoznék. Kidobtál, nem kellettem,már értelmetlen. Miért is kellene ő a te lelkedet ápolja, nem értem! Összetarttoztatok egyszer rég és te kiléptél ebből a kapcsolatból.

2 választási lehetőséged van:

1. Nyalogatod a sebeid és sajnáltatod magad életed végéig.

2. Nyitott szemmel jársz és abbahagyod az emberhez nemméltó viselkedést és keresel partnert magadnak (ha a nők hullanak mint a legyek körülötted, akkornem lehet gond, kapj egy egyet, ki tudja...)

2013. jan. 19. 07:56
 47/107 A kérdező kommentje:
07:56 Nem úgy volt, hogy kidobtam, de nem részletezem. Nem is az kellene hogy ápolgasson, hanem hogy mint a régi barátok, leüljünk beszélni, mert az rajtam segítene. Ezzel lehetne legjobban elsimítani az ügyet. Talán még neki is hasznos lenne, bár ezt nem tudhatom.
2013. jan. 19. 10:25
 48/107 anonim ***** válasza:

47

Akkor beszélj vele, és kérd meg hogy találkozzon veled.

2013. jan. 19. 10:26
 49/107 anonim ***** válasza:
89%

Én is egy ilyen esetben vagyok, de hidd el, egyáltalán nem érdekel a másik lelke és élete, az sem hogy rajta ez segítene vagy sem. Van életem, családom, szeretem a férjem és előre nézek. Régen összekötött minket valami, de nem visszafelé nézek.

Ha nem is dobtad ki, de neked nem kellett,hát kellett másnak.

Engem nagyon idegesített, amikor az ex próbálkozott beszélgetni, közeledni, irritált és a férjem se volt odáig az ötletért, szerintem csak rontol ahelyzeten, ideje lenne észrevenni és hagyni, hogy más élje az életét.

Az, hogy ez neked nem sikerül, kizárólag a te hibád, ne zaklasd még gondolatban sem, mert inkább menekszik majd tőled, hidd el, tapasztalatból írom.

2013. jan. 19. 10:48
 50/107 A kérdező kommentje:
10:48 Ez baj. Kár, hogy a nők nem jobb pszichológusok és nem rendelkeznek több empátiával. Pár egyszerű szóval sok fájdalomtól megkímélnétek minket.
2013. jan. 19. 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!