Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjek ki a fejemből egy régi, nagy szerelmet?
Neki már nagy családja van.
Nekem meg hiába volt más azóta, időnként visszatérnek hozzá a gondolataim, és akkor szenvedek rajta jóideig. Nem kerek ez a dolog így.
Egyszer meg akartam beszélni vele, mert gondoltam, hogy azután könnyebb lesz, de szóba se állt velem. Pedig nem bántottam meg, bár elképzelhető, hogy hülyének nézett annyi év után. Még most, további évek elteltével is úgy érzem, hogy jó lenne megbeszélni vele.
Na jöhet az alázás, de inkább bíztassatok valamivel. :|
37F
20:18 Nagy lúzerek vagyunk - egyelőre :)
Egyébként az az erős sejtésem van, hogy elég lenne egyszer alaposan megbeszélnem vele, hogy ő hogy látta, meg én hogy láttam, akkor megszűnnének a kétségek és kigyógyulnék belőle. De így mintha le lenne kötözve az ember, nincs szabadság. Semmi kedvem pszichomókushoz járni 1 évig, szenvedtem már eleget.
Én sem találkoznék. Kidobtál, nem kellettem,már értelmetlen. Miért is kellene ő a te lelkedet ápolja, nem értem! Összetarttoztatok egyszer rég és te kiléptél ebből a kapcsolatból.
2 választási lehetőséged van:
1. Nyalogatod a sebeid és sajnáltatod magad életed végéig.
2. Nyitott szemmel jársz és abbahagyod az emberhez nemméltó viselkedést és keresel partnert magadnak (ha a nők hullanak mint a legyek körülötted, akkornem lehet gond, kapj egy egyet, ki tudja...)
47
Akkor beszélj vele, és kérd meg hogy találkozzon veled.
Én is egy ilyen esetben vagyok, de hidd el, egyáltalán nem érdekel a másik lelke és élete, az sem hogy rajta ez segítene vagy sem. Van életem, családom, szeretem a férjem és előre nézek. Régen összekötött minket valami, de nem visszafelé nézek.
Ha nem is dobtad ki, de neked nem kellett,hát kellett másnak.
Engem nagyon idegesített, amikor az ex próbálkozott beszélgetni, közeledni, irritált és a férjem se volt odáig az ötletért, szerintem csak rontol ahelyzeten, ideje lenne észrevenni és hagyni, hogy más élje az életét.
Az, hogy ez neked nem sikerül, kizárólag a te hibád, ne zaklasd még gondolatban sem, mert inkább menekszik majd tőled, hidd el, tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!