Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőiesedjek? Szépnek tartanak, jó az alakom, de furcsán érzem magam, ha csinosra veszem a figurát.
Félre ne értsetek, de én személy szerint kicsit lenézem azokat a lányokat, akik jellemzően abba a típusba tartoznak, hogy "Jujj, felvettek az egyetemre/fősulira büfészakra, ezért a legnagyobb gondom ebben a pár évben, hogy divatoljak az előadások között".
Jómagam is meg szoktam fordulni helyi egyetem büfészakjainak helyet adó épületben (itt van a legközelebbi posta) és mindig elképedek, hogy vannak olyan csajok, akik 12cm-es magassarkúban 5 kiló vakolattal a fejükön tipegnek egy olyan ruhában, ami sok pr*stinak is a becsületére válna. És közben odáig és vissza vannak maguktól, hogy "ők értelmiségiek", mert van hetente 15 órájuk és "kemény" 80 oldalakat kell Zh-ra tanulni... Egy hónapja pedig láttam egy hímnemű egyedet "besz@rós" csőgatyában, napszemcsiben és pink ingben. Néztem mint székely a fotocellás ajtóra...
Amúgy minél komolyabb helyre megyek, annál kisebb a fentebb vázolt díszpintyek aránya, szóval csak van valami a meglátásomban.
Ezért én azt tanácsolom, hogy ne állj be "hóban is magassarkúban billegő", műkarmos a sorba csak azért, hogy az IQ fighter környezetnek megfelelj. Nem azt mondom, hogy mackóban járj, hanem azt, hogy olyan ruhákban, amikben kényelmesen érzed magad. A visszafogottabb stílus sok nőnek/lánynak jobban áll, mint az erőltetett p*csaság...
25F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!