Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mi a véleményetek ha egy lánynak tetoválása van?
Én lány vagyok, teljes vádlis és teljes hátas tetoválással (plusz egy intim), és egyik sem túl nőies, szóval nem pillangó, csillag, virág, nonfig, delfin kacskaringós összevissza vonal és társai. Vad stílusom van, abszolúte pozitív visszajelzéseket kapok férfiaktól, a tetoválások miatt csak még inkább érdeklődnek irántam. Gondolom a megszokott p.csarendszámok után felüdülés a nagyméretű egyedi tetoválás számukra egy nőn.
Az a véleményem, hogy soha nem fogok olyan férfival közös jövőt tervezni és belé szeretni, akit elrettent ez a fajta vad önkifejezés, tulajdonképpen csak önmagamat mutatom be bőrre festett alkotásokkal. Így nem aggódom ezen, hogy mit fog szólni a leendő ;)
Egészen biztosan olyan férjem lesz aki imádja a tetoválásaimat, hiszen akkor engem imád. Az eddigi kapcsolataimban is csakis pozitív vélemény volt róla.
24N
Kicsit olyan ez,mintha egy nőnek összeég a fél feje, akkor ha szeret, akkor az égési heggekkel együtt is imádjon.
Akik nagy antitetkósok, azoknak ezek a nagy művészi plecsnik a testükre firkantva mind bőrhibának, oriási anyajegynek számítanak átvitt értelemben, ami nagyon szemben áll, ellenkezik a szép tiszta hamvasbőrű női testtel. Egyszerüen telejsen elvonja a figylemet az emberről. Én az embert gyönyörködném, nem a képet rajta. Ha képet akarok bámulni, akkor beszabadulok egy képtárba, ami úgyse történik meg, még falon is rühellem a cicomákat.
Nekem mindegy,ki mivel teszi egy életre tönkre magát, mert az tény,hogy egy tetoválatlan testet mindenki elfogad, míg a tetoválttól kb. az emberek min. 60% a száját húzza, annyira gagyinak tartja, legyen az akármilyen csúcsművészet is.
Persze ezeknek az embereknek szíve joga, úgy vágják tönkre a bőrüket ahogy akarják, ez csak egy vélemény itt.
Nekem ezekkel az emberekkel meg nem nagyon van dolgom.
Csak állati nagy szívás,mikor egy egyébként nagyon szép nő volna, akkor levetkőzve látni ezeket a nagy plecsniket rajta. Valamiért "automatice" hervad a faszom a látványtól, annyira természetellenes.
Persze lehet örülni neki, kicsit olyan mikor a nők ugrálnak örömükben,hogy ülepesseggű basagagyában máaszkálnak, a férfiakat meg a röhögőgörcs undorral keverve rázza ki, és még észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!