Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mi a véleményetek ha egy lánynak tetoválása
van?
en nem fiu vagyok de szerintem a legtobbuknek bejon.:) nekem eddig csak dicsertek. csak az a baj nem lehet leallni vele.bar nekemmeg csak 1 van de tervbe van a kovetkezo:)
2013. jan. 17. 02:55
Nem mindegy, hogy milyen, mekkora és hol van.
2013. jan. 17. 02:56
Engem nem vonz, de most ha lenne a nőn nem érdekelne szerintem. 20/F
2013. jan. 17. 02:59
Egy picit lehet trágár?
Egy cigány és egy csinos nő egymással szemben utaznak a vonaton. A nő miniszoknyában van, nincs rajta bugyi és tetoválások vannak a lábán.
- Ki ez a szíp ember odatetoválva a bokájára? - kérdezi a cigány.
- Kádár.
- Jáj de szíp hád csókújjam már meg !
- Jól van.
A cigány nézi tovább a nő lábát, lát a combján is tetoválást.
- És áz ki?
- Kruscsov !
- Jéj de szíp hád csókújjam már meg !
- Jól van.
A cigány nézi tovább, benéz a szoknya alá és megszólal.
- Ki áz á csúnyá fekete szőrös ember?
- Fidel Castro!
- Ó de utálom, hogy verjem á fá..om a szájába!
2013. jan. 17. 03:01
5/32 A kérdező kommentje:
Első, nekem is csak egy van, de én is tervezem a következőt...az nagyobb lesz és nem sajnálom rá a pénzt sem. Nekem ez egyfajta önkifejezés. Mondjuk, a következő olyan helyen lesz, ahol nem igazán fog látszani, max. csak a leendő pasim... ;)
6/32 A kérdező kommentje:
...fogja látni-ezt kihagytam.
Egyáltalán nem zavar,sőt van akinek nagyon jól is tud állni,hacsak nem az arcán van.
2013. jan. 17. 03:05
Sokak számára a tetoválás nem csupán divat, egyre többen vannak akik azért tetováltatják magukat, mert így akarják kifejezni, megvalósítani önmagukat. Minden egyes motívum egyfajta üzenet a külvilágnak, de a viselője számára is fontos mondanivalót hordoz.
2013. jan. 17. 03:07
Nekem 5 tetoválásom van ebből kettő elég nagy méretű. Szerintem függ a minőségtől. Nem volt még olyan h. valakinek a tetoválások miatt nem tetszettem. A párom meg egyenesen imádja őket. Szerintem csak meg kell találni a megfelelő partnert.
2013. jan. 17. 03:18
Nem vagyok tetoválás-párti, nekem nincs, de ha egy bejövős csajnak van 1-2 az nem gond, főleg, ha igényesek, és van annyi esze, hogy nem látható, vagy könnyen eltakarható helyre csináltatta.
37F
2013. jan. 17. 03:19
Kapcsolódó kérdések: