Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kizáró ok, ha egy lánynak van tetoválása?
A lapockámon van két kéz, ami egy szívet tart , és az van bele írva,hogy anya. Nagyon szépen kidolgozott tetoválás.
Sokan lenéznek emiatt.. egyáltalán nem bánom,hogy megcsináltattam. Mert így anya " mindig velem van"
Ha a külsőm-belsőm passzolna, a tetoválásom gátolná a kapcsolat kialakulását?
Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi,hogy ki,hogy viszonyul a tetoválásokhoz.
Köszönöm szépen!
nekem rogton az jutott eszembe, hogy amikor tolom neked hatulrol, akkor ratenyerelek a tetovalasaidra.:D nem hatrany amugy
csak nekem jutott ez eszembe?:D
Rátenyerelsz Anyura mi? :DDD
Szerintem nem kizáró ok.
21F
Kaptam már rá megjegyzéseket..
"Hülye vagy te" " pf.. de egy primitív állat vagy.. tetkót rakatsz magadra"
Kaptam már ilyen megjegyzéseket, kicsit bánt, de próbálok vele nem foglalkozni.
Amikor már nem volt piros a bőröm, amikor szépen meggyógyult.. akkor mutattam először anyának. És kicsordult a könnye..:)
Ha igenyesen kidolgozott tetovalas, akkor nem zavar. Azert ne legyen a fel testet eltakaro fresko. Bar multkor lattam egy csajt, akinek a hatan, vallan es a bal karjan egy komplett, osszefuggo sarkanyalak volt, ami rettenetesen bejott.
Az egyetlen ami zavarna, az expasi nevenek karcolata vagy valami ocsmany, felresikerult paca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!