Mit gondoltok arról, ha egy lánynak / nőnek egész alkaros tetoválása van?
Párom tetkó fétises, neki nagyon bejönne. :D
Szerintem lehet nőies, bár én elfogult vagyok, mert nagy tetkópárti lány vagyok, aki gyűjti őket ezerrel. (3 db színes, nagy van :) )
Az alkarossal lehetnek gondok munka körül, de ruhával el lehet takarni (ha szükséges). Hajrá. :)
20/L
A tetoválással csak a munka miatt lehet gond. Egy ismerősöm biztonsági ember, nyáron kicsit szenved a hosszú ujjú ingben, viszont a tetkója nagyon szép (valamit valamiért) :)
Ha valami szép nőies tetoválást csináltatsz, lehetsz nőies.Nem ezen múlik.
23/L
nekem nagyon tetszenek az ilyen nők, én is tetovált vagyok (persze nem szétvarrva), ezért eleve nem vagyok elutasító még a szétvarrt emberekkel szemben sem. de sztem abszolút lehet nőies, sőt, ha olyan a minta akkor nagyon nagyot dobhat az illetőn....
21/f
Persze, lehet nőies, nekem személy szerint nem jön be az egész alkaros, nagy tetkó. Kisebb még elmegy, de te tudod...
Mint már írták, van olyan akinek bejön, de tudnod kell, lehet, hogy sokan előbb ítélnek majd meg ez által, minthogy megismernének.
Nem rossz, de szerintem ő szebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!