Mit gondoltok egy olyan nőről akinek tetoválása van?
Figyelt kérdés
csak 1 vagy 2 db a csuklóján és a csípőjén2010. dec. 17. 13:10
1/18 anonim válasza:
Attól függ csináltatsz e tetkót hogy mi mit gondolunk?
Van akihez illik a tetkó és akkor nem gondolok semmit
VAna kihez nem illik azt gondolom hogy ez milyen idétlen divatmajom
van akié csúnya és akkor azt gondolom ez gáááááááz
van aki szép arról azt gondolom ez egy művészi alkotás
2/18 anonim válasza:
Ez tényleg sok mindentől függ..
-Ha a tetkó tucat akkor arra gondolnék,hogy már megint egy p....a aki csak divatot majszolja..
-Ha csúnya a tetkó,akkor arra gondolnék,hogy "na ezt is elcseszték rendesen,és a bolond még fizetett is érte"
-Ha szép akkor azt,hogy "milyen szép,egyedi a tetkója"
3/18 A kérdező kommentje:
mi számít tucat tetkónak?
2010. dec. 17. 13:25
5/18 A kérdező kommentje:
értem
2010. dec. 17. 13:29
6/18 anonim válasza:
Én csaj vagyok, nekem is van. Mindkét lapockámon van, ugyanaz a motívum, csak más színben, és van a bokám felett egy fekete. Szeritnem is csak attól függ, hogy az ember tudja e viselni amit magára varratott..
7/18 anonim válasza:
A tucat tetkó tipikusan a sok pici csillag. Bárhol is legyen. Meg a delfin, főleg a lapockán.
8/18 A kérdező kommentje:
a kínai jelekről mit gondoltok?
2010. dec. 17. 13:57
9/18 anonim válasza:
Hát, ha nem vagy kínai/tanulsz kínaiul/köt bármi más személyes dolog a kínai írásjelekhez, akkor tucat.
10/18 A kérdező kommentje:
de akkor mi NEM számít tucatnak?
2010. dec. 17. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!