Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki eltűri a tsundere lányt/lányokat? :D
Figyelt kérdés
Animés dolog, lécci olyan írjon aki tudja mi ez:)
ha nem, akkor miért nem? Találkoztatok már ilyennel?
2013. jan. 13. 00:18
31/35 A kérdező kommentje:
Mendemonda? De jó is lenne, ha csak ennyi közöm lenne hozzá... A többit a válaszban már leírtam
2013. jan. 17. 16:15
32/35 anonim válasza:
Igen, mendemonda. Rengeteg kamu és áltudományos maszlag terjed, elsősorban interneten a pszichológiával kapcsolatban. Na, az tényleg nem tudomány, hanem maszlag, és nagyon kevés köze van magához a pszichológiához.
33/35 anonim válasza:
Nekem sokszor mondják, hogy az vagyok...Mégis van barátom aki eltűri,hogy ilyen vagyok.Kérdeztem már,hogy zavarja-e és erre azt mondta,hogy szerinte vicces amikor olyan ideges vagyok..Szóval a kérdésre válaszolva igen vannak sőt szerintem sokkal többen mint gondolnád.
34/35 A kérdező kommentje:
Köszi:) mondjuk már nem aktuális, közben úgy döntöttem hogy apáca leszek:D
2013. máj. 12. 22:19
35/35 anonim válasza:
Egy valódi tsundare nem gondolkodik azon hogy ő tsundare - e, és aki annak hívja és tudja is hogy mit jelent, vége van. :D
Amúgy én kifejezetten aranyosnak találom, mert az olyan erős nők jönnek be akik megmutatják a gyenge oldalukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!