Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan srác aki eltűri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác aki eltűri a tsundere lányt/lányokat? :D

Figyelt kérdés

Animés dolog, lécci olyan írjon aki tudja mi ez:)

ha nem, akkor miért nem? Találkoztatok már ilyennel?

2013. jan. 13. 00:18
1 2 3 4
 11/35 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem tudom. ez anime és nem wow :D első kézből tanúsíthatom hogy amiért ti utáltok minket azért még mi sem szeretjük egymást :) [wowosok - animesek :D] üdv 1 ex wowos animés :D

HIMYMes HOUSEos nagyon kutyás és irtózatosan CoH fan. oké ez terjengős lett.

2013. jan. 13. 00:33
 12/35 anonim ***** válasza:

[link]

#8 as am nemtudom rám gondoltál-e (#6), denem jársz messze a valóságtól, mert wowozok is :D

amúgy témához visszatérve szerintem ha bejön az illető csaj, tök mindegy milyen *dere viszonylatban fogadja el a közeledést (tekintve ,hogy a kezdeti viselkedésben is álltalában elég egyértelmű az ilyen lányoknál ,hogy mi is a valós érzés a cselekedet mögött), akkor úgy is kiharcolom a dere fázist nála.

Meg amúgy az ilyen lányok álltalában talpraesett karakterek, határozott exisztenciával ami azért értékelendő, ha csak simán hisztis akkor viszont mér eleve nem fog meg az illető.

2013. jan. 13. 00:39
 13/35 A kérdező kommentje:
Boglárka: előre is bocs.... De tök felesleges megjegyezned ezeket a tudományos dumákat. Egyszerűen nem oké, tudomány meg érzelmek az nem nem és NEM.. Tényleg bocsi azoknak akik pszicho könyv rajongók! Eddig 1embert találtam akivel ebben egyetértünk, tudom hogy szidni fogtok de a tudománynak csak az állati ösztönökhöz van köze, az érzelmehez nem://
2013. jan. 13. 00:40
 14/35 A kérdező kommentje:
Tuti adam O.o
2013. jan. 13. 00:42
 15/35 anonim ***** válasza:
nem is tudom ,hogy ez most bók-e?:D
2013. jan. 13. 00:47
 16/35 anonim ***** válasza:
ne haragudj... ://
2013. jan. 13. 00:50
 17/35 A kérdező kommentje:

? Nem értem, bocs.

Mindegy, köszi a válaszokat mindenkinek:)))

2013. jan. 13. 00:54
 18/35 anonim ***** válasza:
Amúgy szabad tudni ,hogy merült fel a kérdés? :D
2013. jan. 13. 00:56
 19/35 A kérdező kommentje:

Nagyon unatkozom----> órákig gondolkozom hülyeségeken hogy ne a problémákon kelljen xD sajnos berögzült hogy ha ez van akkor neten mindig van valaki aki válaszol, és felmerült bennem a kérdés:)

meg azon kezdtem gondolkodni hogy tsundere vagyok-e és ha igen akkor én nem ezzel űzöm-e ki az embereket a világból. XD

2013. jan. 13. 01:01
 20/35 anonim ***** válasza:
azt nem nehéz kideríteni, a tsundere csak azokkal szemétkedik akiket kedvel:D
2013. jan. 13. 01:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!