Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki eltűri a tsundere lányt/lányokat? :D
Animés dolog, lécci olyan írjon aki tudja mi ez:)
ha nem, akkor miért nem? Találkoztatok már ilyennel?
nem tudom. ez anime és nem wow :D első kézből tanúsíthatom hogy amiért ti utáltok minket azért még mi sem szeretjük egymást :) [wowosok - animesek :D] üdv 1 ex wowos animés :D
HIMYMes HOUSEos nagyon kutyás és irtózatosan CoH fan. oké ez terjengős lett.
#8 as am nemtudom rám gondoltál-e (#6), denem jársz messze a valóságtól, mert wowozok is :D
amúgy témához visszatérve szerintem ha bejön az illető csaj, tök mindegy milyen *dere viszonylatban fogadja el a közeledést (tekintve ,hogy a kezdeti viselkedésben is álltalában elég egyértelmű az ilyen lányoknál ,hogy mi is a valós érzés a cselekedet mögött), akkor úgy is kiharcolom a dere fázist nála.
Meg amúgy az ilyen lányok álltalában talpraesett karakterek, határozott exisztenciával ami azért értékelendő, ha csak simán hisztis akkor viszont mér eleve nem fog meg az illető.
? Nem értem, bocs.
Mindegy, köszi a válaszokat mindenkinek:)))
Nagyon unatkozom----> órákig gondolkozom hülyeségeken hogy ne a problémákon kelljen xD sajnos berögzült hogy ha ez van akkor neten mindig van valaki aki válaszol, és felmerült bennem a kérdés:)
meg azon kezdtem gondolkodni hogy tsundere vagyok-e és ha igen akkor én nem ezzel űzöm-e ki az embereket a világból. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!