Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki eltűri a tsundere lányt/lányokat? :D
Animés dolog, lécci olyan írjon aki tudja mi ez:)
ha nem, akkor miért nem? Találkoztatok már ilyennel?
Köszi első, bár konkrétan nem rólam szól a kérdés de ok, egy infóval több:D
2. Ne haragudj, de kicsit fáradt vagyok elmagyarázni...
3. Köszi a választ:)
Olyan lány aki a megismerés kezdetén feltűnően rossz benyomással van rólad, próbál hidegen kezelni, sokszor agresszívan viselkedik veled, majd egy idő után egyre többet mutat meg a belsőjéből, a valódi énjéből, ami korántsem olyan kemény, mint a felszín.
flies away
A *dere karakterek ugye azért nevezik így, mert egy bizonyos hozzá állásból eljutnak a szeretetig. Szal ha megérné kivárni akkor ja :D És inkább legyen tsundere, mint yandere.
19F
6: a yandere azért durva:D inkább olyanra gondoltam hogy ha zavarban van úgy reagál mint egy tsundere stb...
mindenkinek ment a zöld kéz:)
ma 00:24
Árulj el nekem valamit: Miért van az hogy ahogy olvaslak nekem azonnal a South parkból a wowos részben szereplö kocka ugrik be aki kiirtotta a fél népet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!