Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan srác aki eltűri a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác aki eltűri a tsundere lányt/lányokat? :D

Figyelt kérdés

Animés dolog, lécci olyan írjon aki tudja mi ez:)

ha nem, akkor miért nem? Találkoztatok már ilyennel?

2013. jan. 13. 00:18
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Kösz:) kétes, de hajlik az igen felé olyan halvány tsundere-tünetekel...
2013. jan. 13. 01:07
 22/35 anonim ***** válasza:
81%

Nincs bajom az ilyen személyiséggel.

Az agresszív, buta (0:40-nel kvázi erről adtál tanúbizonyságot) lányok viszont nem jönnek be.

2013. jan. 13. 01:49
 23/35 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesz ilyen, de nem hiszem hogy értenéd amit írtam, vagy hogy miért írtam:D nem írtam volna ki a véleményem, ha nem vagyok felkészülve az ilyesfajta megnyilvánulásokra, egyáltalán nem botránkoztatott meg.
2013. jan. 13. 16:52
 24/35 anonim ***** válasza:

Nem az volt a célom, hogy megbotránkoztassalak. Ha egy kicsit is tanultál volna a pszichológiáról, vagy hallottál/néztél volna róla valami ismeretterjesztő kiadványt/műsort, nem mondanál most ilyen hülyeségeket.

Épp hogy pszichológia, hogy miért viselkedsz így, és tudod, a pszichológia tudománya pont az emberekkel foglalkozik, az emberekkel, akik lévén az állatvilág tagjai, viselkedésükben nagyon sokat örököltek az állatoktól. És a fejlett pszichológia célja pont az lenne, hogy felülkerekedjünk az állatvilágra jellemző ösztönökkel, és minél tudatosabban éljünk. Vagy szerinted az fejlett, homo sapiensre jellemző viselkedésminta, amit te csinálsz? Nem éppen.

2013. jan. 14. 11:05
 25/35 anonim ***** válasza:
77%

"nem hiszem hogy értenéd amit írtam, vagy hogy miért írtam:D"

Bocsi, ne magadból indulj ki, nem mindenki buta ám itt.

2013. jan. 14. 11:07
 26/35 Lilikécske ***** válasza:
Mondd ki: van egy jellemhibád, miszerint bunkósággal fejezed ki a szeretetedet. Mindegy, hogy erre milyen animés ideológiát gyártasz.
2013. jan. 14. 11:37
 27/35 A kérdező kommentje:

Lili köszi, nekem nem érdekes, mindenki úgy mondja ahogy akarja:)

A kedves válaszolónak aki olyan biztos a saját fantasztikus elméjében:

Nézd, leírtam az én nézeteimet. Nem azért kértem előre bocsánatot a magadfajtáktól mert annyira szerettem volna szaporítani a szót, hanem mert képes vagyok felfogni hogy nem mindenki azt gondolja amit én. Mindenki máshogy vélekedik, szerintem nincs két ugyanolyan ember. Ez az egyik oka hogy nem bírom az ilyen könyveket, amik nagy általánosságban veszik az emberi viselkedést. Ebben a műfajban nem lehet tökéleteset alkotni, mert nem lehetséges minden tényezőt és lehetőséget figyelembe venni.

Te egy számodra ismeretlen emberre is képes vagy rámondani hogy buta,veled ellentétben én igenis hallgattam és olvastam ilyen előadásokat tehát a véleményem nem kis információkra alapozom. Először megismerem a dolgokat, aztán döntök vagy ítélek, de ezt nem olyan formában teszem mint te.

Elvontabb gondolkodású vagyok, talán baj? De én legalább képes vagyok megérteni mások véleményét, csak sajnos nem fogok ezekre birkaként bólogatni. Úgy gondolom hogy az amit örököltünk nem határozza meg a döntéseinket, még ha bekalkuláljuk az összes gyermekkori traumát vagy egyebet akkor sem leszünk pontosak, az emberi viselkedés akkor sem lesz olyan mint ahogy mi elvárjuk. Én például egy felnőtt embertől nem várnám el, hogy óvodásként viselkedjen és az első embert akivel nem ért egyet lebutázza.... és mégis;)

2013. jan. 14. 20:56
 28/35 anonim ***** válasza:
Szintén animésként engem nem zavarna :P. 20/F
2013. jan. 17. 03:43
 29/35 anonim ***** válasza:

Tudod, mi a csodálatos? Az, hogy az általad oly badarságnak tartott pszichológia segítségével az alapján a csekély számíú információ alapján, amit tudok rólad, szinte biztosra vettem, hogy ezt fogod írni. Meg még nagyon sok mindent le lehetett szűrni a személyiségedből.

A véleménnyilvánítás mióta óvodás viselkedés? Úgy gondolom, ha te leszólhatsz másokat, akkor én is vélemlényt mondhatok a te nézeteidről. Ha ismernél, akkor tudnád, hogy én pont az az ember vagyok, aki tiszteletben tartja mások véleményét. Csak ha valaki butaságot mond, és gyakorlatilag lenézően tekint a tudásra, az igenis butaság. De semmi baj, a középkorban is rengeteg ilyen volt. :)

2013. jan. 17. 06:15
 30/35 anonim ***** válasza:

A pszichológiáról még csak annyit, hogy épp hogy az ember egyedi jellemzőivel foglalkozik, és nem vesz mindenkit egy kalap alá.

(Bár mint mondtam, meglepő, hogy még az egyedinek gondolt jellemzők is mennyire visszavezethetők általános dolgokra.)

Nem az a gond, ha valakinek eltér a véleménye az enyémtől. Annál azért intelligensebb vagyok, mint hogy ilyenen fennakadjak. Csak attól, mert valamit nem értesz, illetve hallottál róla valami mendemondát, még nem kéne leszólni azokat, akik tudják, hogy miről van szó, és értik.

2013. jan. 17. 06:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!