Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális vagyok?
Rövid sztori:
Régen duci,csúnyácska kissrác voltam,cikiztek,nem nagyon haverkodtam.(kb.11-14 évesen). 3 éve elkezdtem edzőterembe járni,sportolni.Megnőtt az önbizalmam,mára jól nézek ki,férfiasodtam(amennyire 17 évesen lehet).Egyre többet és többet beszélgettem,barátokat szereztem.Mostanra jutottam el oda,hogy elkezdtek meghívogatni ide-oda,házibuliba,sörözgetni stb..de egyszerűen soha nincs kedvem elmenni.Ha meghívnak valamire,akkor hatalmas kedvetlenség és fáradtság vesz erőt rajtam,annyira levert leszek,hogy lemondom a dolgot.És miután lemondtam egyáltalán nem bánom.Talán a meghívások negyedére megyek el.Jól érzem magam így,de félek,hogy elvesztem a barátaimat..antiszociális lennék? Pedig ha elmegyek,akkor mindig jól érzem magam.
17/F
11.: te pedig próbáld gyógyszeres kezeléssel megoldani a problémát :D
azt hogy az ember zavarba jön és azt hogy két személyisége van ne keverjük már.. attól h visszafogottabb vagy mondjuk 1 kevésbé ismert társaságba / ahol nem te vagy az alfa attól még az alap személyiség jegyeidet nem dobod ki a kukába.
#12: Olvass utána a neten nyugodtan. Minden embernek több személyisége van, alapból is. Nem kell hozzá elmebetegnek lenni.
Gondolj bele, hogy mikor szerepet játszol az életben. Pl nem hiszem, hogy a főnököddel ugyanúgy mersz beszélni, mint mondjuk egy utolsó tetves cigánnyal. Elég, ha ebbe belegondolsz, de ez ennél bonyolultabb. Mondom, olvass utána.
én is kicsit így érzem magam! Szeretek szórakozni menni de csak ha már ott vagyok :O addig inkább csak kockulnék...
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!