Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos, antiszociális, félénk fiúk:mi a fontosabb nektek 1. egy nő aki figyel, segít, érdeklődik irántatok vagy 2. a magányotok, az önsajnálat, a magatok lelki világa, a gépetek, a világ és az emberek iránt haragotok?
Én próbáltam változni,de ugyanolyan agresszív állat vagyok mint voltam,valamiért mindig visszaesem,pedig edzéstervet is váltottam.Egy darabig normális voltam amíg csaptam a szelet egy lánynak,de úgy érzem,hogy megint rossz úton járok.Amúgy egy lány szerintem megváltoztatna,csak mindig elbaltázom,mert félénk vagyok.
21/F
na most: ebben a kérdésben 1 kalap alá vettél: betegséget,subkultúrát,stílust,filozófiát és még sok sok mást amiknek semmi közük 1máshoz :)
az aszociális lelki / öröklődési okokból KÉPTELEN a társadalomban létezni A típusú autista.
az antiszociális ugyan ilyen eredetből veszélyes a társadalomra.
attól h vki félénk / magányos / v épp a gép előtt ül még nem lesz 1ik se sőt ez utóbbi sztem szöges ellentétben áll mind kettővel de minimum az aszociálissal. tekintve h a netnek is vannak íratlan szabályai.
attól h vki épp olyan periódusban van h mindenből elege van még nem lesz se aszociális se antiszociális.
ami a gépet illeti: ez a "kocka" subkultúra része:) ide jönnek még pl a képregények mangák manwák képregényfilmek stb stb. az is 1 közösség oda se járnak aszociális / antiszociális egyének.
világ és az emberek iránt érzett harag: így kollektíve? ezt úgy hívják h punk :) filozófia, stílus, subkultúra, esetenként életmód. de nem aszociális és nem antiszociális lévén az betegség :)
+ ezeket a fogalmakat gondolom nem tegnap találták ki így felmerül részemről a kérdés h mennyire képezhetőek le ezek 1 olyan világra ahol minden sarkon megkaphatsz 1 10 évest v épp bárkit megölhetsz 1 kis olajért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!