Probléma, ha egy fiú enyhén antiszociális?
Természetesen azon kívül, hogy ez a tény nagyban megnehezíti egy megfelelő lány megismerésének esélyét...
A konkrét kérdésem tehát a lányokhoz szól: titeket zavarna-e, illetve kizáró ok-e az, ha a fiú nem egy társasági lány, kevés barátja van és általában véve nem egy otthonról kimozdulós típus.
Hozzáteszem, hogy nem kocka, alig számítógépezik, viszont konkrét terve van, éppen ezért sokat tanul és sportol.
"ha a fiú nem egy társasági lány"
Hogy zavarna -e?
Hát nem ,de ellenkező esetben megvan a probléma.
hát nem tom
igazából sztem jobb ha a fiu kezdeményez mert elvileg ez az ő dolguk..szerintem ne várd hogy valaki majd csak ugy rád talál mert azért tegyél..szóval keress barátokat járj el ide oda, nem muszáj pont buliba..sulidba biztos van valami baráti kör ahova csapódhatsz..menj el velük
#7 - Hogy érted?
#8 - Nem a kezdeményezés a gond. Volt olyan lány, akinél simán kezdeményeztem volna, ha nem lett volna barátja. A kérdése igazából az, hogy zavar-e titeket, ha egy fiú olyan, mint én.
Kérdező! Én is ilyen vagyok, csak nekem szociális fóbiám van, azért :(
Am. ha van humorod és nem vagy full fapofa akkor sztem a csajoknak se gond..Bár ezt ők tudják
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!