Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha "antiszociális" vagyok?
Leszögezném, hogy nem a szó hétköznapi jelentésében. Nincsenek fóbiáim, nem utálom, és nem is félek a társaságtól; egyszerűen nincsen rá igényem. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek beszélgetni, vagy más emberrel lenni, csak éppen nem szeretek bulizni vagy nagy társaságban lenni.
21/F
Találd meg azt az embert (csajt) akivel szívesen vagy együtt és probléma megoldva :)
20F
Nem gond, de majd megpróbálnék hasonló lányt találni, ha arra kerülne sor. Ezt csak azért mondom, mert a párom olyan mint te, én viszont egyáltalán nem, és elég sok vita van emiatt.
23L
Én is ilyen vagyok. Kis különbséggel. De elvagyok így. De nem baj ha ilyen vagy. Akit meg zavar az hülye. Előttem aki írt, hogy próbálj meg olyan társat keresni majd aki hasonló hozzád, mert ebből valóban sok vita lehet. Már én is tapasztaltam ezt.
L/22 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!